Nieuws

Landal Het Land van Bartje vernieuwt peuterbad

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden

In Drenthe vindt u midden in de bossen het vakantiepark Landal Het Land van Bartje (NLD). Het zwemparadijs van dit vakantiepark heeft een peuterbad met een waterspeelstructuur die verouderd zijn waardoor de onderhoudskosten te hoog werden en het qua look & feel niet meer bij het vakantiepark paste.

Samen met Watergames & More is gezocht naar nieuwe waterspeelelementen waar de jongste doelgroep veel speeluren gaat beleven. Een nieuw peuterbad, een waterspeelstructuur en een spray park gaan ervoor zorgen dat de attractiewaarde van het zwembad in 2023 verhoogd wordt.

Het zwemparadijs van Landal Het Land van Bartje is een overdekt zwembad dat met mooi weer transformeert naar een openluchtbad. Het peuterbad heeft een groot zwemgedeelte. Bij het ontwerpen van het nieuwe peutergedeelte heeft Watergames & More rekening gehouden met het creëren van de juiste balans tussen de nieuwe waterattracties en de grootte van het zwemgedeelte.

Het peuterbad wordt volledig vernieuwd. Net als de waterspeelstructuur. Een gehele nieuwe toevoeging aan het peutergedeelte is het spray park. Vanwege het grote zwemgedeelte is geadviseerd om het diepe badgedeelte te vervangen voor een spray park. Een spray park is een waterspeelplaats. Deze waterspeelplaats past goed bij de locatie en het triggert de zintuigen van een kind. Dit zorgt weer voor een uren waterpret.

Ontwerp - Landal Het Land van Bartje

De design afdeling van Watergames & More is vanaf begin af aan bij het project betrokken geweest. Onze professionele designer heeft de oppervlakte goed bestudeerd en gekeken welke speeltoestellen mogelijk zijn. Ook wordt er rekening gehouden dat de uitstraling van alle speeltoestellen en peuterbad past bij de huidige huisstijl van de opdrachtgever. De waterspeelelementen worden gethematiseerd. Denk hierbij aan het terug laten komen van hout elementen tot aan het laten zien van Bartje.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

15 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes In een bosrijke omgeving ligt het prachtige openlucht zwembad Bosbad Amersfoort. Dit buitenzwembad bevat divers...
20 dec 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Watergames & More wenst iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling! 2022 was een jaa...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact