Nieuws

De laatste beurs van het jaar, het was een succes!

Van 8 tot en met 10 november stonden wij op de laatste beurs van het seizoen, de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. De beurs werd druk bezocht met in totaal ruim 7000 belangstellenden voor de recreatiebranche, uit binnen en buitenland. Voor ons was het een fijn weerzien met klanten en andere connecties. Met projecten als vakantiepark De Krim en camping In de Boomgaard hebben we veel bezoekers enthousiast gemaakt over GoH20 waterglijbanen en Spray Parks.

Op onze stand hebben we bezoekers onder andere advies gegeven over het vergroten van hun klandizie door de inzet van waterglijbanen, Spray Parks en Aquaglide. Ook de mogelijkheid tot het thematiseren van Spray Parks en waterglijbanen viel bij veel mensen in goede aarde. Het is immers nog herfst, maar een goede voorbereiding op het hoogseizoen van 2017 biedt rust in de rest van het jaar.

Toestellen Nieuw Spray Parks programma nu verkrijgbaar

Ongeveer een maand geleden lanceerde Waterplay het nieuwe leveringsprogramma van Spray Parks. Ook hierover hebben we bezoekers van de beurs verteld en hebben we vragen beantwoord. Het nieuwe programma maakt Spray Parks namelijk niet alleen milieuvriendelijker en aantrekkelijker voor recreatiehouders, maar ook moderner en flexibeler. Watergames & more is de enige Nederlandse leverancier van Spray Parks. De nieuwe toestellen uit het programma zijn inmiddels bij ons verkrijgbaar. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de opties met u door.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact