Nieuws

Extra uitdaging en plezier met Aquaglide

Het zomerseizoen is in volle gang. Kinderen en volwassenen trekken massaal naar buiten om te genieten van de zomer en vinden verkoeling in het water, maar de waterpret is pas echt compleet wanneer jong en oud zich kunnen vermaken op een Aquaglide! De elementen van Aquaglide zijn geschikt voor binnen en buiten, waardoor u het hele jaar geniet van waterpret.

Stoer vertier

Een Aquaglide bestaat uit opblaasbare elementen die samen een hindernisbaan vormen. Deze hindernisbaan, ook wel Challenge Track genoemd, bestaat uit verschillende elementen die naar eigen wens gecombineerd kunnen worden. De combinatie van diverse klimobjecten, trampolines en evenwichtsbalken voren samen een uniek traject vol actie!

Speelplezier voor binnen en buiten

Aquaglide is geschikt voor zowel binnen als buiten, dus voor een camping, buitenrecreatiepark, binnen- of buitenzwembad biedt Aquaglide optimaal speelplezier voor jong en oud. Speelland Beekse Bergen, Camping Everstein en Zwembad ’t Hoogkoor zijn al trotste eigenaar van een eigen Challenge Track. Bekijk hieronder de spetterende beelden!

Buitenrecreatie – Speelland Beekse Bergen

Kies ook voor ongeremd plezier!

Laat uw badgasten het zomergevoel vasthouden met Aquaglide. De elementen kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden, waardoor u het hele jaar kunt genieten van waterpret.

Zet veiligheid voorop

De Aquaglide van Watergames & More is gemaakt van meerlaags PCV, de hoogste kwaliteit materiaal voor opblaasbare speeltoestellen. Bovendien voldoen de hinderniselementen aan de Europese normen voor speelobjecten op het water (EN 15649) en zijn ze gecertificeerd. U Biedt uw gasten dus een veilige en spetterende ervaring op het water.

Service bij het plaatsen

Na het plaatsen van uw bestelling wordt de Aquaglide in de meeste gevallen binnen één week door ons geleverd. Wij bieden drie verschillende serviceopties voor het installeren van het Challenge Track:

  • Wij geven advies over hoe u uw Challenge Track kunt bevestigen. U beschikt zelf over de benodigde materialen en kunt het Challenge Track zelf verankeren;
  • Wij geven advies over hoe u uw Challenge Track kunt bevestigen en leveren alle benodigde materialen. Vervolgens verankert u zelf het Challenge Track.
  • Wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bevestigen binnen één week na uw bestelling het Challenge Track. Hiervoor schakelen wij onze professionele duikploeg in die het Challenge Track juist en veilig verankeren.

Garantie: 3 jaar lang

Geniet van hoge speelwaarde voor een zachte prijs. Bij goede zorg gaat een Aquaglide 5 jaar mee. Daarbij bieden wij 3 jaar aflopende fabrieksgarantie. Heeft een element van uw Aquaglide binnen drie jaar een mankement? Dan ontvangt u een nieuw element en start de garantie weer van vooraf aan. Zo bent u verzekerd van kwalitatief materiaal en is er optimaal speelplezier bij uw gasten. Bent u net zo enthousiast als wij? Bekijk alle mogelijkheden voor uw unieke Challenge Track of neem contact met ons op!

Neem contact op
Nieuwsbrief