Nieuws

Recreatie Vakbeurs: uw laatste kans om ons in 2016 te ontmoeten!

Deze week is Watergames & More aanwezig op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Van 8 t/m 10 november komt de gehele Nederlandse recreatiebranche bijeen om volop kennis te delen en de nieuwste producten en diensten te presenteren. Wij zullen tijdens deze beurs de focus leggen op Spray Parks, GoH20 waterglijbanen en Aquaglide. Deze producten zijn perfect afgestemd op de buiten- dag- en verblijfsrecreatiebranche. 

De Recreatie Vakbeurs zal plaatsvinden in de Evenementenhal in Hardenberg. Op onze stand nummer 415 bent u van harte welkom. Ontdek wat Spray Parks, Aquaglide of GoH20 waterglijbanen voor uw recreatiepark zullen doen! Vergroot uw klandizie, verras uw gasten en creëer ongeremde waterpret voor jong en oud, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Uitdagende Aquaparks

Voor campings en andere verblijfrecreatieparken biedt Aquaglide de ultieme sensatie voor jong en oud. De opblaasbare elementen van Aquaglide vormen samen een uitdagend parcours. De elementen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Of het nu winter of zomer is, waterpret is gegarandeerd! Bepaal zelf welke elementen u samenvoegt tot een hindernisbaan. De elementen zijn gemakkelijk te wisselen, dus u kunt uw gasten keer op keer verrassen met een splinternieuw traject.

Speels waterballet met Spray Parks

Spray Parks is een waterspeelplaats met een vlakke vloer, waarop het water direct wegloopt. De toestellen kunnen ook in een ondiep badje geplaats worden, dan is het een Splash Area. Toestellen die geplaats kunnen worden, zijn waterfonteinbogen, dynamische grondspuiters, waterkanonnen, waterspringkussens en nog veel meer. Het grote voordeel van Spray Parks is dat ze zuinig en zeer duurzaam zijn.

Waterplay Solutions Corp., de maker en bedenker van Spray Parks, heeft recentelijk een nieuw leveringsprogramma gelanceerd. Hierbij hebben zij goed geluisterd naar de eisen van de recreatiebranche. Het nieuwe programma maakt Spray Parks niet alleen aantrekkelijker voor recreatiehouders en milieuvriendelijker, maar ook flexibeler en moderner. Vanaf halverwege november 2016 zijn de toestellen uit het nieuwe programma bij Watergames & More verkrijgbaar voor de Nederlandse markt. Op onze stand kunnen we u alles vertellen over dit nieuwe programma.

GoH20 waterglijbanen

Op het gebied van GoH20 waterglijbanen is er van alles mogelijk. Zo kunnen we waterglijbanen combineren met bijvoorbeeld Spray Parks! Voor camping De Boomgaard hebben we een dergelijke constructie ontworpen. De drie GoH20 glijbanen richten zich elk op een andere leeftijdsgroep. Voor de kleinste bezoekers is er een lage en brede glijbaan, de Waverider, die uitmondt in het Spray Park. Voor kinderen tussen 8-12 jaar is er een razendsnelle buisglijbaan, de Challenger. De hoogste glijbaan is voor de oudere kinderen en bevat een spectaculair trechterelement, een GoH20 Jiggler. Met ons maatwerk en de mogelijkheid tot thematisering, zijn we enorm flexibel. Hierdoor bent u verzekerd van een passend en op maat gemaakte waterattractie voor uw publiek. Kom langs op onze stand en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Recreatie Vakbeurs

8, 9 en 10 november
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
Stand Watergames & More: 415

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact