Nieuws

Waterspeelstructuren van Watergames & More

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Elk (vakantie)park , camping of zwembad is uniek. Dit kan zijn door de faciliteiten, de ligging of misschien juist wel de kenmerkende mascotte. Als recreatieondernemer of als zwembad is het belangrijk om uw unieke kenmerken te kennen en daar extra gebruik van te maken. Door deze identiteit overal terug te laten komen, creëert u een onderscheidend vermogen. Lees hieronder meer over hoe u dit onderscheidende vermogen creëert en inspeelt op trends en ontwikkelingen met waterspel.

Om uw locatie te blijven onderscheiden is het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen belangrijk. Gasten verwachten dat ook van de locaties die zij willen bezoeken. De voornaamste trend van het afgelopen jaar is dat de belevingseconomie steeds belangrijker wordt. Gasten willen iets unieks beleven. Dit is bijvoorbeeld te bereiken met thematisering en imagineering. Het vakgebied thematisering is volop in ontwikkeling en ondernemers spelen hier handig op in door het realiseren van gethematiseerde waterattracties, zoals waterspeelstructuren.

Ook de rol van een leverancier hierin verandert. Om echt iets unieks te realiseren, denken leveranciers actief mee in het totaalaanbod van het recreatiebedrijf of zwembad en spelen in op de trends in de markt. Ook duurzaamheid is een trend die van steeds groter belang is. Daarnaast is waterspel een trend die echt niet kan ontbreken. Met de steeds hogere temperaturen in de afgelopen jaren investeren steeds meer campings, vakantieparken en zwembaden in waterspel om gasten verkoeling te kunnen bieden en extra attractiewaarde toe te voegen.

Een gethematiseerde waterspeelstructuur is een goede manier om als ondernemer in te spelen op bovenstaande trends in de markt. Daarnaast geeft een waterspeelstructuur uw locatie extra attractiewaarde en is het een trekpleister voor bezoekers. Ook voor bestaande zwembaden is het plaatsen van een waterspeelstructuur een uitgelezen kans om tot een compleet andere beleving te komen.

Kenmerkend voor de waterspeelstructuren van Watergames & More is dat wij onze waterspeelstructuren volledig kunnen thematiseren in elk gewenst thema. We vinden het belangrijk om iets uniek te creëren voor onze opdrachtgevers, dat past bij de locatie. Thematiseren is overigens geen noodzaak, er zijn ook mogelijkheden om waterspeelstructuren modulair te implementeren. Eenvoudiger gezegd: Klein beginnen en daarna (jaarlijks) uitbreiden. Ook thematisering kan later worden toegevoegd. Er is veel meer mogelijk dan u denkt!

Hierin denken wij al vanaf het begin met onze opdrachtgevers mee. We adviseren onze (potentiële) opdrachtgevers in het plaatsen van de juiste waterspeelstructuur met de juiste elementen, om te zorgen dat de waterspeelstructuur goed aansluit op de doelgroep die de opdrachtgever wil aanspreken.

Daarnaast hechten wij in het ontwerpen van de waterspeelstructuur veel waarde aan de speelwaarde. Denk hierbij aan samenspel, lichamelijke beweging, educatie en interactie, zodat de waterspeelstructuur ook echt die beleving brengt waar de bezoekers op rekenen! Indien gewenst ontzorgen wij onze opdrachtgevers van A-Z.

Dit jaar realiseren we o.a. voor Themapark Historyland en Tier- und Freizeitpark Thüle gethematiseerde waterspeelstructuren. Uiteraard berichten we hier nog verder over!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

14 okt 2020 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: dagrecreatie en attractieparken In de zomer van 2019 heeft Watergames & More een outdoor Spray Park in Museum Historyland opgeleverd. Deze interactieve waterspeelplaats, met een opp...
13 jan 2021 - Expertise
Leestijd: 2,5 minuut Interessant voor: gemeenten Het is belangrijk voor een gemeente om een aantrekkelijke buitenruimte te hebben. Overheden spelen een grote rol in het economisch, sociaal en cultureel aantrekkelijk maken ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact