Nieuws

Watergames & More verovert Duitsland

Ook Duitsland ontdekt de waterglijbanen van Watergames & More! Wij bieden een eigen merk premium waterglijbanen en een unieke mix van speelse innovatie en betrouwbare kwaliteit. De eerste waterglijbaan van Duitsland wordt op dit moment gebouwd bij Wonnemar in Marktheidenfeld (Duitsland).

WaveRider

Bij het buitenbad van Wonnemar bouwen wij een WaveRider. De WaveRider is een moderne uitvoering van de klassieke brede golvende waterglijbaan voor het hele gezin. Dankzij het brede glijoppervlak en open karakter is de glijbaan ontworpen om met meerdere mensen tegelijk naar beneden te glijden. Dit maakt hem uitermate geschikt als uitdagende attractie voor groepen maar ook ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

De WaveRider bij Wonnemar wordt drie meter breed, 3,3 meter hoog en maar liefst 15  meter lang. Op de plaats van de nieuwe glijbaan heeft in het verleden een andere glijbaan gestaan. Bij de aanleg wordt de nog aanwezige infrastructuur zo goed mogelijk benut. Zo komt het startpunt op een reeds aanwezige heuvel en krijgt het bestaande opvangbassin een tweede leven als eindpunt van deze nieuwe glijbaan.

Kies ook voor Watergames & More

Naast de WaveRider bevat de productfamilie nog talloze andere glijbanen. Razendsnel, interactief en uitdagend: onze waterglijbanen staan voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Ons hand lay-up productieproces staat garant voor een compact, sterk en duurzaam hoogwaardig polyester. Door het hele productieproces in eigen beheer te houden staan we garant voor de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Aquaglide Challenge Track

Ook het 25m binnenbad van Wonnemar wordt een spectaculaire waterspeelplaats dankzij de komst van een Aquaglide Challenge Track. Een Challenge Track is een uitdagend parcours van drijvende glijbanen, klimtoestellen en trampolines die aan elkaar gekoppeld worden.

Bij Wonnemar Marktheidenfeld plaatsen wij een Aquaglide Challenge Track 3-pakket. Dat is compleet Aqauglide-pakket met een aantrekkelijk combinatievoordeel. Het pakket bestaat uit o.a. evenwichtsbalk Foxtrot, klimstructuur Sierra en glijbaan Zulu. Met Aquaglide wordt elk zwembad direct een spannende waterattractie.

Aquaglide Combinatievoordeel

Er zijn diverse aantrekkelijk geprijsde Challenge Track-pakketten beschikbaar. Het is uiteraard ook mogelijk een maatwerk Challenge Track samen te stellen. Dankzij het modulaire ontwerp kan er eindeloos gevarieerd worden met de volgorde van speeltoestellen en kunnen ook te allen tijde nieuwe elementen toegevoegd worden.

Met Aquaglide voegt u direct spanning en belevening toe aan ieder zwembad. Alle Aquaglide speeltoestellen zijn gemaakt van Duratex: een sterk en duurzaam meerlaags PVC. Een Challenge Track geeft elk zwembad een onmiskenbare wow-factor en zal meer bezoekers trekken. Investeren in Aquaglide zal meer omzet generen en zich altijd terugverdienen.

Sleutelklaar waterpret 

Watergames & More staat voor topkwaliteit en klantgerichte service. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij altijd een volledige en sleutelklare installatie voor u verzorgen. Alle technische werkzaamheden en eventuele bouwkundige ingrepen kunnen wij in eigen beheer verzorgen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar GoH2O waterglijbanen of Aquaglide en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze productpagina’s en brochures.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact