Nieuws

Interactive: de waterglijbaan van de toekomst!

GoH2O Interactive maakt van elke glijbaan een wervelende en spectaculaire sensatie. Met interactieve bedieningsschermen, LED-displays, aanraaksensoren en scoreschermen is de glijbaan van de toekomst eindelijk gearriveerd.

Veelzijdig
Eén glijbaan en toch steeds een andere glijbaanervaring: met GoH2O Interactive kiest de bezoeker de glijbaanervaring van zijn dromen. Elk programma is uniek en stuurt dynamische lichten, LED-displays en geluiden aan die de glijbaan transformeren tot een waanzinnige racebaan, een psychedelisch kleurenspektakel of een wondere onderwaterwereld.

Uitdagend

Tijdens het glijden wordt de tijd bijgehouden en na afloop wordt deze score op een scherm getoond. Bezoekers kunnen hun prestaties met elkaar vergelijken en zo ontstaat een uitdagende wedstrijd. De glijbaan kan bovendien uitgerust worden met aanraaksensoren die oplichten tijdens het glijden. Door deze aan te raken worden punten verzameld die extra bonusseconden opleveren om de scores verder te verscherpen.

Ultieme interactie

De interactieve mogelijkheden gaan zelfs nog verder. Tijdens het glijden kan automatisch een actiefoto gemaakt worden die na afloop direct op een display met touchscreen getoond wordt. Vanaf deze module kunnen de scores en foto vervolgens heel eenvoudig gedeeld worden op sociale media als Twitter en Facebook. Een leuk aandenken voor de bezoekers en tegelijkertijd extra zichtbaarheid van het zwembad op internet.

Eindeloos veel mogelijkheden

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel elk glijbaanontwerp realiseren. Ook de mogelijkheden van onze multimedia-effecten zijn praktisch eindeloos.

Een greep van de mogelijkheden van GoH2O interactive:

 • LED-displays, verlichting en geluidseffecten voor ultieme multimedia glijbaanervaring
 • Daglichteffecten voor een sprookjesachtig effect en extra spanning
 • Doorzichtige glijbaansecties voor een flitsende sensatie
 • Geavanceerd start- en stopsysteem (sensorisch of tijdinterval) voor veilig en efficiënt gebruik van de glijbaan.
 • Touchscreen met programmaselectie voor glijbaanervaring naar keuze
 • Tijdregistratie met scorebord: toont de glijtijd van de laatste gebruiker en de topscores.
 • Socialmediakoppeling: actiefoto’s en scores kunnen direct online gedeeld worden.

Hoogste kwaliteit

GoH2O staat voor kwaliteit: onhygiënische en onderhoudsgevoelige zijnaden behoren tot het verleden. Alle glijbaanelementen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester dat volledig in eigen beheer op basis van hand lay-up is gefabriceerd. De baanelementen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende RAL-kleuren. Elementen van staal kunnen met poedercoating in bijpassende kleuren opgeleverd worden.

Dankzij onze ruime ervaringen kunnen wij de volledige installatie sleutelklaar voor u verzorgen. Ook alle technische werkzaamheden en bouwkundige ingrepen kunnen wij in eigen beheer verzorgen. Met Watergames & More kiest u voor top kwaliteit én service.

GoH2O Interactive is exclusief verkrijgbaar bij Watergames & More. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie over onze waterglijbanen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze brochures en GoH2O productpagina’s.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact