Nieuws

Primeur: Eerste Aquaglide op Olympisch formaat

Bij Water & Wellness in Randers (Denemarken) gaan wij een Aquaglide Challange Track leveren van maar liefst vijftig meter lang. Daarmee hebben we een wereldprimeur, want nooit eerder werd een Aquaglide hindernisbaan geleverd met de lengte van een Olympisch bad. Hiermee transformeren wij het 50-meterbad van Water & Wellness naar een waar speel- en zwemparadijs.

Aquaglide Platinum is een modulair systeem waarmee eenvoudig diverse inflatables aan elkaar gekoppeld kunnen worden om zo een Challenge Track te vormen. Hiermee ontstaat een uitdagend parcours van glijbanen, klimtoestellen en trampolines die garant staan voor eindeloos veel speelplezier. Bovendien kunnen de elementen eenvoudig in een andere volgorde geplaatst worden om steeds weer een compleet andere Challenge Track te vormen.

De basis van het parcours van Water & Wellness is het pakket Challenge Track 3. Dat is een packagedeal bestaande uit glijbaan Zulu, de evenwichtsbalk Foxtrot en klimstructuur Sierra. Vervolgens is deze solide basis uitgebreid met extra loopplatformen, trampolines en klimtoestellen. Hiermee bevat dit baanbrekende parcours alle elementen uit het Aquaglide Platinum Adventure Series assortiment.

Tijdens vakanties en topdrukte zal de volledige lengte van vijftig meter ingezet worden. Maar ook op rustigere momenten of bij zwemlessen zullen delen van de Challenge Track los gebruikt worden. De veelzijdigheid en duurzaamheid van het product beloven vele jaren speelplezier voor jong en oud!

Ook nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Aquaglide Platinum of een van onze andere producten?

Neem contact op
Nieuwsbrief