Nieuws

Gloednieuwe waterglijbaan bij Sportcentrum Tijenraan in Raalte

In Raalte, Overijssel is het afgelopen jaar een modern en energieneutraal sport- en recreatiecentrum gerealiseerd. Slangen+Koenis Architecten hebben het gebouw ontworpen en de bouw van het project werd verzorgd door Vaessen Algemeen Bouwbedrijf. Watergames & More is bij het project betrokken om een waterglijbaan te realiseren die volledig aansluit bij de thematisering en uitstraling van het zwembad. Het eindresultaat is een prachtig centrumgebouw dat van alle gemakken is voorzien.

De waterglijbaan is een maatwerk Challenger, in een buisvorm met een diameter van 1 meter. De starthoogte van de glijbaan is circa 5 meter. Bezoekers glijden in cirkelende bewegingen naar beneden, waarna ze uiteindelijk in een speciale catch unit terecht komen. Deze catch unit zorgt ervoor dat bezoekers de glijbaan veilig en snel kunnen verlaten. Hierdoor wordt de kans op opstoppingen en botsingen verkleind.

Watergames & More waterglijbanen: hoge kwaliteit en duurzaamheid
Onze waterglijbanen worden in eigen beheer geproduceerd en is ons eigen merk waterglijbanen. Bij de productie gebruiken wij alleen materialen van hoge kwaliteit, zoals glasvezelversterkt polyester dat op basis van hand lay-up gemaakt is. Hierdoor ontstaat een ijzersterk materiaal dat perfect is voor de buisconstructie van waterglijbanen.

Met onze waterglijbanen heeft u een unieke waterattractie voor elke locatie en elk budget. De glijbanen worden standaard gebruiksklaar opgeleverd, dus uw gasten kunnen direct genieten. Bij het ontwerpen van een nieuwe glijbaan zorgen we ervoor dat de glijbaan volledig aan uw wensen voldoet en perfect bij de sfeer van uw locatie past. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft u er jaren lang plezier van en is het verwachte onderhoud van de glijbaan beperkt. Indien gewenst kunt u de glijbaan uitbreiden met unieke interactieve elementen zoals licht- en geluidseffecten, een touch game en een fotoshootsysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u meer weten over dit project of over de onze waterglijbaanserie? Neem contact met ons op of bezoek de website voor meer informatie.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact