Nieuws

Spray Park bij Floreal Camping Het Veen

In opdracht van Floreal Camping Het Veen gaan wij een prachtig nieuw Spray Park realiseren. Camping Het Veen is een viersterrencamping van Floreal Holidays gelegen in de Kempen, tussen Breda en Antwerpen. De camping biedt tal van extra voorzieningen voor haar bezoekers waaronder speeltuinen, georganiseerde zomeractiviteiten en een groot sportterrein geschikt voor diverse sporten. Om het aanbod compleet te maken wordt nu waterrecreatie aan dit rijtje toegevoegd met de komst van een Spray Park.

Het nieuwe Spray Park bestaat uit diverse waterbogen en sproei-installaties. Regelmatig worden Spray Parks aangesloten op een bestaande zwembadinstallatie. In dit geval is deze niet voorhanden en wordt een maatwerk standalone Spray Park gerealiseerd. Dat betekent dat het Spray Park op zichzelf staat en alle regelsystemen en de waterbehandelingsinstallatie worden meegeleverd.

De aanleg van een Spray Park, inclusief alle extra werkzaamheden en techniek, kunnen wij in eigen beheer realiseren. Dat biedt een unieke gestroomlijnde totaaloplossing waarbij alle techniek, zoals buffers, techniekruimtes en waterbehandeling naadloos aansluiten op het Spray Park. Bovendien kan op deze wijze efficiënt gewerkt worden en dat maakt een scherpe prijsstelling mogelijk. Zo kan met Watergames & More binnen ieder budget een geweldig Spray Park gerealiseerd worden.

Eind september starten de werkzaamheden op locatie en medio oktober worden de eerste waterspeeltoestellen geplaatst. Het nieuwe Spray Park zal nog voor het einde van 2015 gereed zijn.

Ook nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden en voordelen van een Spray Park totaaloplossing? Bekijk onze Spray Park productpagina of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact