Nieuws

Duurzaam en robuust: waterglijbaan van staal

Nog meer vrijheid bij het ontwikkelen van een nieuwe GoH2O waterglijbaan: vanaf nu bieden wij naast hoogwaardig glasvezelversterkt polyester ook super sterk roestvrij staal.

GoH2O van staal

Een waterglijbaan van een staal heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. Met poedercoating kan de glijbaan bovendien eenvoudig in elke gewenste RAL-kleur opgeleverd worden. Ook trappen en draagconstructiedelen kunnen met poedercoating van een passende kleur worden voorzien.

Een stalen glijbaan kan eenvoudig in vele vormen geleverd worden. Door de verschillende glijbaansecties te lassen ontstaat een permanente en naadloze verbinding. Dit geeft een stalen glijbaan zijn luxe en vloeiende glijbeleving.

Het ontbreken van zijnaden maakt de glijbaan praktisch onderhoudsvrij. Daarnaast is staal vorm- en kleurvast. RVS laat zich goed recyclen en is een puur en natuurlijk materiaal, dit maakt een stalen waterglijbaan ook een duurzame en milieubewuste keuze.

Het beste van twee werelden

Met GoH2O kies je voor topkwaliteit. Wij leveren de allerhoogste kwaliteit waterglijbanen van polyester én staal. Uniek is dat wij deze materialen ook gecombineerd aanbieden. Hiermee ontstaat een unieke waterglijbaan die het beste van twee werelden samenbrengt. Ook kostentechnisch is een combinatie van staal en polyester zeer aantrekkelijk.

Eindeloos veel mogelijkheden

De GoH2O waterglijbanenfamilie bestaat uit meerdere soorten waterglijbanen. Uiteraard is combineren mogelijk. Al onze glijbanen zijn maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw zwembad. Met GoH2O is er een passende waterglijbaan voor elke locatie en ieder budget.

Vrijwel alle glijbaantypes kunnen in zowel staal als glasvezelversterkt polyester geleverd worden. Het gaat hierbij om buisglijbanen, brede glijbanen, sporenglijbanen en familieglijbanen.

Alleen specifieke elementen zoals de Dazzler (centrifuge) en de Jiggler (trechter) zijn alleen in kunststof mogelijk. Deze elementen kunnen uiteraard wel gecombineerd worden met stalen secties.
Bekijk het GoH2O modeloverzicht voor meer informatie over specifieke glijbaan types.

Meer waterpret met Watergames & More

Waterpret overal en voor iedereen, dat is onze missie. Als ervaren waterspecialist biedt Watergames & More altijd de mogelijkheid tot volledig sleutelklare levering. Ook bouwkundige en technische aanpassingen kunnen wij voor u verzorgen. Tevens beschikken wij over een eigen onderhoudsteam dat binnen 24 uur op locatie kan zijn mocht er ooit toch onverhoopt een probleem ontstaan.

Van schets tot uitgewerkt design: wij denken graag met u mee om uw glijbaan te realiseren. Wij werken ook nauw samen met zwembad- en landschapsarchitecten en kunnen helpen bij het intekenen van de nieuwe waterglijbaan in bijvoorbeeld een DWG-ontwerp.

Voordelen van GoH2O:

 • Waterglijbaan voor iedere locatie en elk budget
 • Volledig op maat en naar wens samen te stellen
 • Keuze uit hoogwaardig glasvezelversterkt polyester, RVS staal of combinatie van beiden
 • Volledig sleutelklare levering
 • Verzorging van alle bouwkundige en technische aanpassingen.
 • Eigen onderhoudsteam voor onderhoud en service.
 • Keuze uit diverse interactieve elementen en geluidseffecten met GoH2O Interactive

GoH2O is exclusief verkrijgbaar bij Watergames & More. 

Heeft u ideeën voor een waterglijbaan? Wij gaan de uitdaging aan om uw ideale waterglijbaan te realiseren! Ook benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze brochures voor meer informatie.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact