Nieuws

Van stal tot waterparadijs bij Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe

Dit voorjaar wordt bij speel- en ijsboerderij De Drentse Koe een voormalige koeienstal omgetoverd tot waterspeelplaats. De speelplaats wordt een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeltoestellen. Met deze nieuwe aanwinst wordt het speelgebied van De Drentse Koe nog verder uitgebreid. De Drentse speel- en ijsboerderij is een bekende naam binnen de regio én daarbuiten. 

De waterspeelplaats bestaat uit twee delen. In het binnenste gedeelte komen manuele toestellen te staan die met de hand bediend kunnen worden. In het midden komt een waterpomp te staan. Door het water omhoog te pompen, leiden kinderen het water langs verschillende bakjes en sluisjes. Spelenderwijs leren kinderen hoe water zich verplaatst en ontdekken ze de werkzame functie van sluizen en andere obstakels waarlangs het water stroomt.

Spetterend Spray Park

Om de manuele watertoestellen heen komt een groot Spray Park met interactieve toestellen uit het leveringsprogramma van Waterplay. De waterspeelplaats wordt uitgerust met een Archie, Fun-brella, Sneaky Soaker, Curvy Cane en meerdere Ground Sprays. Door het unieke design van de toestellen, passen ze geheel in het thema van de boerderij. Kinderen kunnen eindeloos genieten van waterpret en door de veiligheid van het Spray Park is er nauwelijks toezicht nodig – dus ook de ouders genieten van een ontspannen dagje uit.

Een duurzame en veilige investering

Een Spray Park is zeer rendabel voor bedrijven die net als De Drentse Koe actief zijn in de dagrecreatiebranche. Spray Parks kunnen u namelijk helpen om kosten te besparen en uw exploitatie te verbeteren. Ten opzichte van o.a. zwembaden verbruiken ze aanzienlijk minder water, stroom en chemicaliën. Daarnaast kunt u uw personeel gerichter inzetten, omdat er geen toezicht nodig is. De toestellen worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal en u krijgt 25 jaar garantie. De poedercoating beschermt de elementen bovendien tegen corrosie en invloeden van veelvuldig gebruik. Ideaal dus voor dagrecreatielocaties!

Overweegt u een Spray Park of zand- en waterspeltoestel te plaatsen? Vraag ons naar alle mogelijkheden op het gebied van thematisering en maatwerk. Zo creëert u een unieke waterspeelplaats die volledig bij uw park of omgeving past.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact