Nieuws

Waterglijbaan en peuterbad voor nieuwbouw zwembad Gelenberg

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

In Druten (NL) maakt het huidig verouderde zwembad in 2024 plaats voor een duurzaam sportcentrum De Gelenberg. Het sportcomplex krijgt naast een sporthal, gym- en turnzaal ook een nieuw zwembad. In samenwerking met Van der Horst aannemers leveren en monteert Watergames & More een waterglijbaan en een peuterbad met diverse waterspeeltoestellen.

In het zwembad levert en monteert Watergames & More de Challenger. Deze buisglijbaan start op een hoogte van bijna 3 meter en is 25 meter lang. De waterglijbaan is zeer geschikt voor alle leeftijden. Zelfs de jongste kinderen kunnen samen met hun ouders/begeleiders er vanaf glijden. Verder wordt de glijbaan uitgerust met een start-stop systeem en zal eindigen in een catch-unit.

Het zwembad krijgt een peuterbad. In het peuterbad plaatsen we de volgende waterspeeltoestellen van Waterplay®:

Fun-Brella

De Fun-Brella heeft een uniek laminair watereffect dat nieuwsgierige geesten fascineert. Kinderen vinden het heerlijk om hun vingers door het waterschild te bewegen. Ook kunnen ze eronder door lopen of kruipen.

Spray Tunnel nr. 4

Vier sproeiers, betekent ook vier keer zoveel pret! De sproeiers van de tunnel heeft een schuine sproeikop. Kinderen kunnen zoveel kanten op met deze Spray Tunnel! Is het een muur van water? Of een watertunnel?

Water Weaver nr. 2

Draai aan het speeltoestel en creëer een waterfort van verschillende waterstromen! Kinderen hurken neer om zich onder deze prachtige stromen te verstoppen. Door zelf te bepalen hoe snel het water ronddraait, experimenteren kinderen continue en ontdekken zo steeds nieuwe spelletjes.

Peuterglijbaan

Daarnaast wordt een peuterglijbaan geplaatst. Deze glijbaan wordt volledig op onze eigen mal en in eigen beheer geproduceerd.  Het is zeer geschikt voor de jongste bezoekers van 0 tot 4 jaar. Dankzij de toegankelijke treden is de peuterglijbaan voor kleine kinderen gemakkelijk te betreden. Bovendien zorgt de RVS handrail ervoor dat de kinderen er veilig vanaf kunnen glijden.

Ook op zoek naar een waterglijbaan en/of een peuterbad voor uw locatie? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met onze professionals helpen we u graag. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen en het geheel gebruiksklaar opleveren; van ontwerp t/m montage en onderhoud!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
14 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact