Nieuws

W&M aan de slag grootste zwemparadijs Europa

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: zwembaden

Watergames & More gaat aan de slag met een super gaaf project voor Tropical Islands, het grootste zwemparadijs van Europa net onder Berlijn. Voor Tropical Islands realiseert Watergames & More spannende waterglijbanen en een Spray Park. In mei starten we met de werkzaamheden. Naar verwachting wordt het project 1 augustus opgeleverd. Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. In de alinea’s hieronder geven wij u alvast een impressie van het project.

De dubbelracer is een waterglijbaan met twee sporen van 206 meter lang, waarvan wordt gegleden met een mat. De waterglijbaan, die de langste indoor dubbelracer met matten wordt, zal starten op ruim 21 meter hoogte, waarna het start-stop-systeem de twee bezoekers aangeeft wanneer ze te tegelijk kunnen starten. Dan begint de race! Tijdens de race komen de sporen meerdere keren samen, zodat je kan zien waar de ander is. Bovendien zijn er transparante buisdelen in waterglijbaan opgenomen, zodat bezoekers de gelegenheid hebben om een paar seconden om zich heen te kijken om te zien op welke hoogte ze glijden. Wie zal er als eerste beneden zijn? Het scorebord geeft aan wie de snelste tijd heeft neergezet. Redenen genoeg  voor de verliezer om nog eens de strijd aan te gaan, waardoor de waterglijbaan de bezoekers stimuleert om te blijven glijden.

Om de waterglijbanen te realiseren breidt Watergames & More daarnaast de trapconstructie uit en wordt de trap verbreedt tot de hoogste sectie.

Voor de peuters en kleuters wordt er een waterspeelplaats gerealiseerd, volledig gethematiseerd in de onderwaterwereld met een octopus, rotsen etc. Het ontwerp is gemaakt in samenwerking met Jora Vision. Naast de maatwerkobjecten zijn er veel grondspuiters en waterspeeltoestellen van onze partner Waterplay in het ontwerp opgenomen. Voor een extra spectaculaire ervaring wordt er gewerkt met licht- en geluid in het Spray Park. In de afbeelding hieronder is het volledige ontwerp te zien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

12 apr 2022 - Expertise
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Watergames & More heeft het afgelopen jaar een volledig nieuw mallenpakket ontwikkeld voor onze waterglijbanen. V...
19 apr 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Nog voor dit hoogseizoen realiseert Watergames & More voor Tarzan & Jane in België een Spray Park. Het Spray Park is een toevoeging aan het al schitte...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact