Nieuws

Spray Park Tarzan & Jane

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie

Nog voor dit hoogseizoen realiseert Watergames & More voor Tarzan & Jane in België een Spray Park. Het Spray Park is een toevoeging aan het al schitterende aanbod van Tarzan & Jane zodat met lekker weer ook met water kan worden gespeeld. Hiermee zorgt Tarzan & Jane wederom voor onderscheidend vermogen ten opzichte van andere binnenspeeltuinen in de regio.

Een Spray Park kan in elke gewenste vorm en omvang worden gerealiseerd. Hierbij kijken we altijd wat het beste past bij de omgeving en de wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever. Voor dit project zijn we gekomen tot een Spray Park van circa 190 m² met standaard toestellen in een natuurlijke en speelse uitstraling uit het programma van Waterplay.

Concept Spray Park van Tarzan & Jane

Om Tarzan & Jane maximaal te ontzorgen verzorgt Watergames & More het gehele realisatieproject van A tot Z. Door het ontzorgen hoeft Tarzan & Jane zelf geen bouwkundige werkzaamheden ter verrichten en andere partijen te regelen. Er wordt z.s.m. gestart met de eerste werkzaamheden. Naar verwachting wordt het Spray Park nog voor het hoogseizoen opgeleverd.

Bent u benieuwd naar een Spray Park voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

16 dec 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Komend seizoen realiseert Watergames & More voor Verblijfpark Breebos in België een Spray Park in een bijzondere vorm. Met het Spray Park wil het park mee...
11 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor het recreatiegebied Blaarmeersen in de Belgische stad Gent realiseert Watergames & More dit jaar een waterspeelstructuur. De Blaarmeersen is een groen gebied met bos, ligw...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact