Nieuws

Montage met nieuwe glijbaanmallen W&M van start

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten

Watergames & More heeft het afgelopen jaar een volledig nieuw mallenpakket ontwikkeld voor onze waterglijbanen. Vorige week is de montage met de eerste waterglijbaansegmenten, geheel uit eigen productie en op de eigen nieuwe mallen, bij Maasresidence Thorn van start gegaan. We zijn erg trots op de nieuwe stap die Watergames & More maakt met het produceren van waterglijbanen in eigen beheer!

De nieuwe mallen zijn ontwikkeld door onze in-house design afdeling. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de levering en montage van waterglijbanen gebruikt om de detaillering en kwaliteit van onze waterglijbanen te optimaliseren.

Dankzij de nieuw ontwikkelde glijbaanmallen kan Watergames & More nog beter invulling geven aan de wensen van klanten en wordt er nóg betere kwaliteit geboden. Zo zijn bijvoorbeeld de start- en eindelementen geoptimaliseerd in vormgeving. Daarmee beperken wij bijvoorbeeld het waterverlies tijdens gebruik nog verder.

Watergames & More heeft een uniek flensdetail verwerkt in de mallen, waardoor de waterdichting tussen de segmenten gegarandeerd wordt middels een speciaal passende dichtband. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde messing- en groefverbinding voor een perfecte passing.

Alle waterglijbaansegmenten van Watergames & More worden vanaf nu met een extra hoogglans beschermende laklaag afgewerkt, zodat zij nog beter beschermd zijn tegen weersinvloeden en UV straling.

In onderstaande foto zijn waterglijbaansegmenten met daglichteffecten van de waterglijbaan bij Maasresidence Thorn te zien.

Maasresidence Thorn is een nieuw vakantiepark dat gebouwd wordt in het natuurgebied de Limburgse Maasplassen. Op het park wordt een nieuw zwembad gerealiseerd met een waterglijbaan van Watergames & More. De nieuwe waterglijbaan is een Challenger: een buisglijbaan van 50 meter lang voor de hele familie. De waterglijbaan mondt uit in een catch-unit. Op dit moment is de montage van de waterglijbaan in volle gang. Naar verwachting wordt de montage van waterglijbaan met twee weken afgerond. Vanaf medio mei zal Maasresidence Thorn toegankelijk zijn voor gasten en zodra het zwembad gereed is kan de nieuwe waterglijbaan in gebruik worden genomen. Het ontwerp van de waterglijbaan is hieronder te zien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

05 apr 2022 - Team
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: alle klanten en relaties Watergames & More groeit hard! Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we Stijn Berghout als nieuwe designer aangesteld. Stijn start als aanvulling op ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact