Nieuws

2 Gethematiseerde Spray Parks voor Oostenrijkse ijsproducent Eis Greissler

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie

Voor de ijsfabriek van Eis Greissler in het Oostenrijkse Krumbach realiseert Watergames & More dit jaar twee volledig gethematiseerde Spray Parks ter uitbreiding van de speeltuin bij de fabriek. Met de Spray Parks biedt Eis Greissler haar gasten extra verkoeling in warme zomers en een nóg hogere attractiewaarde.

Over Eis Greissler
Eis Greissler is een ijsproducent met een eigen zuivelfabriek en acht vestigingen in Oostenrijk. Het ijs wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en waar mogelijk worden biologische en fairtrade producten gebruikt. Eis Greissler vindt het gebruik van verse ingrediënten uit de regio hierbij van groot belang.

Nabij de ijsfabriek in het ‘Erlebnisbereich’ realiseert Watergames & More twee Spray Parks. Het Erlebnisbereich van Eis Greissler bestaat uit outdoor faciliteiten, waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Glijden, schommelen, klimmen… en over een aantal maanden ook spelen met water in de Spray Parks.

Thematisering
Op verzoek van de opdrachtgever heeft Watergames & More één Spray Park-ontwerp van 210 m² met een ijs-thema ontwikkeld. Zo wordt de Mega Soaker (grote kantelemmer) gethematiseerd in een ijshoorntje en wordt een watertafel gerealiseerd met ijsbakjes. Eis Greissler maakt gebruik van biologische melk van hun eigen koeien, die rechtstreek van de zuivelfabriek naar de ijsfabriek gaat. Daarom is er in het ontwerp ook een (watersproeiende) koe opgenomen. Zelfs de vloer is meegenomen in het ijs-thema: het patroon stelt een twist voor die wordt gecreëerd bij het draaien van ijs in de ijsmachine. Daarnaast wordt er een waterspeelstructuur geplaatst in het Spray Park, inclusief een waterglijbaan. Deze waterspeelstructuur wordt gerealiseerd in een houtlook om het te laten aansluiten bij de omgeving en andere reeds gerealiseerde speelvoorzieningen bij de fabriek.

Het andere Spray Park heeft een oppervlakte van maar liefst 600 m2 en is gethematiseerd met natuurlijke elementen, zoals een stromende beek in rotspartijen, Waterplay Solutions Corp. Waterleafs, grassen, vissen en twee Waterfalls.

Werkzaamheden
Watergames & More verzorgt de engineering. De installatietechnische werkzaamheden worden in samenwerking met een regionale zwembadinstallateur uitgevoerd. Daarnaast zullen wij de sturingstechniek verzorgen en de Spray Park-elementen en waterspeelstructuur leveren en plaatsen. Naar verwachting wordt het project in het voorjaar van 2021 opgeleverd.

Meer informatie
Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
20 okt 2020 - Expertise
Leestijd: 2,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Een Spray Park is een waterspeeltuin met onder andere interactieve waterspuiters en fonteinen, waarmee indivi...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact