Nieuws

Waterspeelplaats zee thema nieuw vakantiepark Drentse Lagune

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie

Voor het nieuwe vakantiepark Drentse Lagune realiseert Watergames & More een waterspeelplaats met diverse maatwerkobjecten, waarbij we ook de totale waterbehandelingsinstallatie, leidingwerken, en alle installatietechnische werkzaamheden verzorgen. De waterspeelplaats komt in het overdekte zwembad van het park. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met Kopare Development, de projectontwikkelaar van het nieuwe vakantiepark.

De projectontwikkelaar had een heel helder beeld van de gewenste thematisering en speelwaarde. Watergames & More heeft daarom nauw met de projectontwikkelaar opgetrokken om deze wensen te verwerken in een ontwerp. De waterspeelplaats wordt gethematiseerd in een zee thema om aan te sluiten bij de parknaam, waarin lagune (strandmeer) is verwerkt. Zo zijn er in het Spray Park elementen als zeesterren, koraal en zeedieren terug te vinden. Daarnaast komen er drie maatwerk steenrotsen. De steenrotsen voegen niet alleen speelwaarde toe voor de kinderen, maar kunnen ook gebruikt worden als zitplaats voor volwassenen. Om een mooi geheel te creëren, wordt er een muurdecoratie aanbracht met tropisch strand.

Watergames & More ontzorgt de projectontwikkelaar door de volledige techniek en waterbehandeling van het project uit handen te nemen. Naar verwachting wordt de waterspeelplaats in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

18 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Voor Vakantiepark Molenwaard realiseert Watergames & More een Spray Park in een fonteinsituatie met licht en geluid. Het in tweeën opgesplitste Spray Pa...
11 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor het recreatiegebied Blaarmeersen in de Belgische stad Gent realiseert Watergames & More dit jaar een waterspeelstructuur. De Blaarmeersen is een groen gebied met bos, ligw...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact