Nieuws

Spray Park met licht en geluid Vakantiepark Molenwaard

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie

Voor Vakantiepark Molenwaard realiseert Watergames & More een Spray Park in een fonteinsituatie met licht en geluid. Het in tweeën opgesplitste Spray Park vormt de aantree naar het voorzieningengebouw van het park met in het midden een gangpad.

Door te kiezen voor een Spray Park met licht en geluid breidt Vakantiepark Molenwaard de gebruikstijd van het Spray Park uit. Overdag kan het Spray Park gebruikt worden om in te spelen en in de avond vormt het Spray Park een feestelijke fonteinshow. Met deze fonteinshow wil Vakantiepark Molenwaard de dag feestelijk afsluiten. Om deze feestelijke fonteinshow te realiseren bouwen we Luminaries (ingebouwde grondsprays) en gloweffects (ingebouwde ledlampen) in. In samenwerking met Van Hoorne Entertainment wordt vervolgens op het sproeiprogramma bijbehorende muziek ontwikkeld.

In het Spray Park worden drie soorten sproeiers gecombineerd, van links naar rechts: de Solo Spurt, Split Spurt en Charlottes Web.

Naar verwachting wordt het Spray Park voor het hoogseizoen opgeleverd. Naast het Spray Park heeft Vakantiepark Molenwaard nog meer gave uitbreidingen op de planning staan. In dit LinkedIn bericht vertellen ze daar zelf meer over.

Bent u benieuwd wat een Spray Park voor uw locatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

07 dec 2021 - Expertise
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden attractieparken en gemeenten Watergames & More zorgt dat uw dromen werkelijkheid worden. Hierin helpt Watergames & More opdrachtgevers om do...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact