Nieuws

Glijbanenstructuur recreatiegebied Blaarmeersen

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: dagrecreatie

Voor het recreatiegebied Blaarmeersen in de Belgische stad Gent realiseert Watergames & More dit jaar een waterspeelstructuur. De Blaarmeersen is een groen gebied met bos, ligweiden en wandelwegen rond een centrale vijver met strand en sportinfrastructuur. Het gebied is openbaar toegankelijk, hierdoor kan iedereen straks gebruik maken van de waterspeelstructuur. De waterspeelstructuur wordt geplaatst op het strand, waarbij de waterglijbanen uitmonden in het water.

De waterspeelstructuur is zo ontworpen en geplaatst in de ruimte dat er optimaal toezicht kan worden gehouden.  Om deze reden is de waterspeelstructuur in het verlengde van het strand ontworpen. Er is een aparte toegang naar de waterglijbaan voor de jongere kinderen, welke op de kant (het droge) start en eindigt, zodat ouders hun kinderen kunnen begeleiden. De looproute van de wat oudere kinderen conflicteert niet met de looproute van de jongste kinderen.

De waterspeelstructuur bevat waterglijbanen voor de breedte van de volledige doelgroep, waarbij de opbouw in spanning gelijk loopt met hoe ver de waterglijbanen in het water gelegen zijn. De kleinste waterglijbaan is geschikt voor kinderen vanaf ca. 12 maanden, de middelste waterglijbaan voor kinderen van ca. 4 jaar (afhankelijk van de ontwikkeling) en de grotere waterglijbaan voor de bovenkant van de doelgroep (7 tot 10 jaar).

Naast de waterglijbanen is de waterspeelstructuur uitgerust met diverse interactieve speelelementen, waaronder: een waterkanon, kantelemmertjes, drie grondspuiters in de bordessen zelf, een grote kantelemmer en een waterval.

Bent u benieuwd naar een waterspeelstructuur voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

16 dec 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Komend seizoen realiseert Watergames & More voor Verblijfpark Breebos in België een Spray Park in een bijzondere vorm. Met het Spray Park wil het park mee...
07 dec 2021 - Expertise
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden attractieparken en gemeenten Watergames & More zorgt dat uw dromen werkelijkheid worden. Hierin helpt Watergames & More opdrachtgevers om do...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact