Nieuws

Watergames & More werkt samen met kinderraad Hoogeveen voor nieuwbouw zwembad

Hoogeveen krijgt een nieuw zwembad. De gemeente Hoogeveen vindt het belangrijk dat kinderen een rol hebben bij de ontwikkeling van het nieuwe zwembad. Daarom is de kinderraad, bestaande uit 19 kinderen, in een vroeg stadium betrokken bij het project. Watergames & More heeft samen met de kinderraad nagedacht over de invulling van het nieuw te bouwen recreatiebad.

Inrichting en indeling op creatieve manier bepalen
Inmiddels is het conceptplan voor het zwembad, ontworpen door Alynia Architecten, klaar. Op dinsdag 4 juni heeft Watergames & More met de kinderraad in Hoogeveen het ontwerp besproken en de indeling en inrichting van het recreatiebad geoptimaliseerd. Om een kindvriendelijk speelparadijs te maken, hadden de kinderen toevoegingen op het ontwerp. Zij hebben daarnaast zelf papieren watertoestellen uitgeknipt en op de plattegrond van het zwembad geplaatst.

Keuze voor watertoestellen
Daarnaast heeft de kinderraad gestemd over de beschikbare waterspeeltoestellen om in het zwembad te plaatsen. Watergames & More heeft een groot assortiment watertoestellen van het merk Waterplay beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos door de keuze uit meer dan 150 elementen, verschillende thema’s, unieke graphics en diverse kleuren. De inzichten welke toestellen de kinderen het meest aanspreken waren erg waardevol. De Mega Soaker, Water-O en Funbrella kregen alle drie 19 stemmen en waren daarmee unaniem de meest populaire waterspeeltoestellen. Op basis van deze keuzes en de inrichtingswensen van de kinderen, kan Watergames & More een doordachte selectie van watertoestellen en een uniek ontwerp gaan samenstellen.

Er wordt verwacht in 2020 te starten met de bouw van het nieuwbouw zwembad in Hoogeveen. Deze zal dan in 2021 naar verwachting worden opgeleverd.

kinderraad hoogeveen

Dé partner voor spelen op, rond, met en in water
Familiebedrijf Watergames & More levert turn-key waterattracties. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel. We denken graag met u mee en werken met u samen gedurende het project. Ook kunnen we u volledig ontzorgen.  Met de juiste vertaling van de individuele wensen in het ontwerp, hoogwaardige producten en vakkundige mensen wordt elke uitbreiding, vervanging of nieuwe aanschaf gegarandeerd een succesvolle attractie.

Wilt u ook dat we met u meedenken en u adviseren over een passende waterattractie voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. Wilt u daarnaast op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact