Nieuws

Watergames & More op inspiratietour door Noord-Nederland

Interessant voor recreatieondernemers. Leestijd: 2 minuten

Op 19 en 20 juni 2019 is Watergames & More aanwezig geweest bij de inspiratietour door Noord-Nederland welke georganiseerd werd door Pleisureworld. Met diverse ondernemers en leveranciers zijn we op bezoek geweest bij 14 bijzondere bedrijven, die ieder op zijn of haar eigen manier een bijzondere prestatie neergezet heeft door een eigen concept en visie.

Trends & ontwikkelingen
We hebben kunnen zien wat de trends in de markt zijn en hoe de lokale ondernemers daarop in de toekomst op in zullen spelen. Met de veeleisende bezoekers van tegenwoordig zijn diversificatie en onderscheiding belangrijke thema’s in de recreatiesector. We zien dat sport- en recreatiebedrijven, zoals zwembaden en campings, evenals eigenaren van openbare ruimten, steeds vaker kiezen voor waterspel om voortdurend aantrekkelijk en relevant te blijven voor hun bezoekers en proactief, jaarrond bezoekersaantallen te beïnvloeden.

Uitgelicht: Vakantiepark De Krim
Onze eerste dag eindigde met een bezoek aan Vakantiepark De Krim op Texel, waar vier Watergames & More waterglijbanen, een indoor Spray Park (interactieve waterspeelplaats) en een peuterbassin hebben gezorgd voor veel (terugkerende) bezoekers én een bredere doelgroep qua leeftijd. Het zwembad van dit vakantiepark is al twee jaar op rij uitgeroepen tot het beste zwembad in zijn klasse. Een zeer knappe prestatie en als leverancier van de waterattracties van deze locatie zijn wij trots dat we hieraan hebben bijgedragen.

Voor De Krim hebben we een familieglijbaan, een wildwaterbaan, een snelle bodyslide met tijdsregistratie en een bandenglijbaan met een cone gerealiseerd. In diverse glijbanen zijn multimedia-effecten toegevoegd, zoals gethematiseerde muziek, verlichting en interactieve touch points waarmee punten verdiend kunnen worden voor de competitieve bezoekers. Een fotoshoot tijdens de glijbaanrit zorgt voor een unieke herinnering voor de bezoekers en werkt voor De Krim als marketingmiddel; bezoekers delen de foto met het logo erop op social media.

Het nautisch gethematiseerde Spray Park van de Krim biedt zowel waterspuiters en waterstort-toestellen voor oudere kinderen als lagere, rustigere waterspeeltoestellen voor jongere kinderen. Het water uit de sproeiers komt op een vlakke vloer terecht en wordt direct afgevoerd, waardoor het een bijzonder veilige speelomgeving biedt, zelfs voor de allerkleinsten.

Voordelen van de inspiratietour
We hebben tijdens de tweedaagse inspiratietour leuke nieuwe contacten opgedaan en ook oude bekenden gezien. Tevens hebben we de trends in de markt ontdekt en een goed beeld kunnen krijgen over hoe de recreatiebranche zich de komende jaren zal ontwikkelen. Wij vertalen deze behoeftes zo goed mogelijk naar een concreet concept, zodat de (recreatie)ondernemer blijft ontwikkelen en zich dus ook blijft onderscheiden van de rest.

Advies en informatie
Afhankelijk van wat het beste bij de recreatieonderneming en diens bezoekers past, worden de attracties op maat samengesteld en gethematiseerd door Watergames & More. Bij dit familiebedrijf staan aandacht en service daarbij hoog in het vaandel. De opdrachtgever wordt gedurende het hele proces volledig ontzorgd. Met de juiste vertaling van de individuele wensen in het ontwerp, hoogwaardige producten en vakkundige mensen, wordt elke uitbreiding, vervanging of nieuwe aanschaf gegarandeerd een succesvolle attractie. Neem voor meer informatie en/of advies contact op met Watergames & More.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen van Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact