Nieuws

Watergames & More double racer glijbaan

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten

Wij hebben onze eigen double racer waterglijbaan ontwikkeld! Onze filosofie bij deze ontwikkeling is maximale flexibiliteit bij het ontwerp en daardoor maximale keuzemogelijkheden voor onze klanten. De twee sporen bestaan uit buisdelen met een diameter van een meter die van elkaar afgaan en weer bij elkaar komen. Dan blijven beide banen naast elkaar lopen met deels open secties in een zogeheten “dubbel spoor” uit één mal.

In de open secties kunnen gebruikers elkaar zien en daardoor ook zien of ze voorliggen of achterblijven. Daarna splitst de baan zich weer in twee separate O1000 buisdelen. De gebruiker wordt zo gestimuleerd om optimaal te presteren.

Alles begint natuurlijk bij het begin met de mogelijkheid om de double racer te voorzien van een stoplichtsysteem met synchronisatie optie, zoals bij een echte race “lichten uit en gaan”, met count down en met racemogelijkheid. Mocht het te druk worden bij de attractie kan de exploitant dit uitzetten zodat de doorstroming wordt bespoedigd en de gebruikscapaciteit daarmee wordt vergroot.

Bij vrij gebruik (dus niet in “race functie”) is de double racer een waterglijbaan die de dubbele capaciteit biedt ten opzichte van een traditionele waterglijbaan door de twee sporen. De double racer kan ook buiten de gevel lopen, dan zijn de dubbele open secties natuurlijk wel gesloten uitgevoerd maar dan afgedekt met (transparante) acrylaat panelen.

De double racer wordt door Watergames & More gemaakt op eigen mallen, voor maximale kwaliteitscontrole. De glijbaan is te gebruiken als “body slide” (zonder hulpmiddelen) of als “mat racer” (met hulpmiddelen). Natuurlijk is de double racer uit te rusten met spannende daglichteffecten en LED-verlichting uit Watergames & More eigen multimediaprogramma.

De eerste projecten met double racers worden dit jaar gerealiseerd!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om bij te dragen aan al onze leuke projecten. Check onze vacatures!

26 apr 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: zwembaden Watergames & More gaat aan de slag met een super gaaf project voor Tropical Islands, het grootste zwemparadijs van Europa net onder Berlijn. Voor Tropical Islands realiseert Wat...
12 apr 2022 - Expertise
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Watergames & More heeft het afgelopen jaar een volledig nieuw mallenpakket ontwikkeld voor onze waterglijbanen. V...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact