Nieuws

Waterattracties Nieuwbouw zwembad Zoetermeer

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden

Watergames & More heeft de opdracht gekregen voor het bouwen van drie spectaculaire waterglijbanen en een Spray Park voor het nieuwbouw zwembad Van Tuyllpark in Zoetermeer. Een bijzondere opdracht, omdat Watergames & More aan de slag gaat in eigen standplaats. We zijn dan ook erg enthousiast om met dit project aan de slag te gaan. Wat de opdracht nog leuker maakt is dat Watergames & More al vanaf het begin betrokken is geweest bij de plannen van het nieuwbouw zwembad om vrijblijvend  advies te geven over het realiseren van waterattracties en nu ook de opdracht heeft gekregen.

Nieuwbouw zwembad Zoetermeer heeft gekozen voor een grote diversiteit aan waterglijbanen, een Challenger, WaveRider en een Thrillseeker. De ThrillSeeker is onze meest extreme waterglijbaan. Hij is dan ook alleen geschikt voor gebruikers die bovengemiddeld dapper zijn. De ThrillSeeker is vooral spectaculair vanwege zijn enorme steilheid en extreem hoge snelheid. De Challenger (lange buisglijbaan) en WaveRider (open glijbaan waar met meerdere mensen tegelijk vanaf gegleden kan worden) daarentegen zijn familieglijbanen.

1. ThrillSeeker 2. Challenger 3. WaveRider 4. Peuterbadinrichting

Naast dat de waterglijbanen genoeg adrenaline bieden voor de oudere (kinderen) is er ook gedacht aan de jongere doelgroep. Voor deze doelgroep realiseert Watergames & More een Spray Park (buiten) en wordt de peuterbadinrichting (binnen) verzorgt. Zowel het Spray Park als het peuterbad bevatten diverse watertoestellen van onze partner Waterplay Solutions Corp.

De verwachting is dat de nieuwe zwemaccomodatie en de diverse waterattracties begin 2023 in gebruik worden genomen.

Wilt u voor volgend seizoen ook een spectaculaire waterattractie realiseren? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

26 okt 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: zwembaden Voor het Nieuwbouw zwembad De Koerbelt realiseert Watergames & More twee waterglijbanen en een Spray Park. Beide opdrachten zijn aan ons gegund door middel van een aanbesteding...
19 okt 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden In de gemeente Drachten zal eind 2022 gestart worden met de bouw van een nieuw indoor zwembad. Watergames & More won de aanbesteding en zal met twee spectaculaire waterglijbanen...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact