Nieuws

Nieuwbouw zwembad Drachten krijgt twee spectaculaire waterglijbanen

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden

In de gemeente Drachten zal eind 2022 gestart worden met de bouw van een nieuw indoor zwembad. Watergames & More won de aanbesteding en zal met twee spectaculaire waterglijbanen extra attractiewaarde toevoegen aan het nieuwe zwembad. Hieronder treft u een impressie van de nieuwe waterglijbanen.

De eerste waterglijbaan is voor de echte durfvals. De buisglijbaan start op 11,5 meter hoogte waarbij gasten iedere bocht verrast worden met verschillende multimedia effecten. Bijna aan het eind van de rit glijden de gasten in een grote cone (ookwel een Dazzler genoemd). Daar worden de gasten opnieuw verrast met een grote open vorm en glijden ze omhoog tegen de wanden van de kegelvormige Dazzler om vervolgens hun rit te vervolgen in het laatste stukje van de waterglijbaan. Bij een rit in deze waterglijbaan is een spectaculaire ervaring gegarandeerd!

Voorlopig concept ontwerp (Tube waterglijbaan rechts en familieglijbaan links)

De tweede waterglijbanen is de SuperSlider. De SuperSlider is meersporen glijbaan waar de hele familie tegelijk vanaf kan glijden. Ga de strijd met elkaar aan en doe een wedstrijdje wie het eerst beneden is. De waterglijbaan eindigt in een catch-unit.

De verwachting is dat de waterattracties van het nieuwe zwembad in het voorjaar van 2024 in gebruik worden genomen.

Wilt u voor volgend seizoen ook een spectaculaire waterglijbaan realiseren? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

12 okt 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Met trots mogen wij aankondigen dat Watergames & More de opdracht heeft gekregen om voor Vakantiepark Landal Mooi Zutendaal een gethematiseerde waterspe...
05 okt 2021 - Team
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: alle klanten en relaties Om al onze projecten in goede banen te leiden hebben we Kevin Hiep als nieuwe projectmanager aangenomen. Kevin is op 1 oktober 2021 bij Watergames & More gestart. ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact