Nieuws

Ontdek de voordelen van onze waterspeelplaatsen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie
en Zwembaden

In onze moderne samenleving is inclusiviteit essentieel, en dat geldt zeker ook voor speelgelegenheden. De interactieve waterspeelplaatsen van Watergames & More brengen kinderen van alle leeftijden en vaardigheden samen. Wij zorgen ervoor dat ze toegankelijk zijn voor iedereen, inclusief bezoekers met een beperking.

Onze waterspeelplaatsen zijn veilig en leuk voor gebruikers van alle leeftijden. De ruimte wordt in verschillende speelzones ingedeeld, zodat kinderen op een passende manier kunnen spelen. De jongste bezoekers kunnen genieten van zachte waterstralen en kleine fonteintjes, terwijl oudere kinderen en tieners zich uitleven met o.a. waterkanonnen en interactieve spuitelementen.

Toegankelijkheid staat centraal in het ontwerp van onze waterspeelplaatsen. Ze zijn voorzien van vlakke oppervlakken zonder drempels, waardoor ook kinderen en volwassenen met een beperking volop kunnen genieten van het waterplezier.

Bij Watergames & More bieden we een volledige service, van ontwerp tot nazorg. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details; wij regelen alles van de installatie tot het regelmatige onderhoud. Ons doel is een duurzame, veilige en plezierige omgeving te creëren die minimale inspanning van uw kant vereist.

Onze interactieve waterspeelplaatsen zijn een bron van plezier en dragen bij aan de sociale vaardigheden en het welzijn van kinderen. Ze bieden een unieke kans voor kinderen om in een veilige omgeving te leren en te groeien. Met het juiste ontwerp en planning kunnen deze speelplaatsen een waardevolle aanvulling zijn op elke gemeenschap, en kinderen en volwassenen van alle achtergronden verwelkomen.

Ontdek de interactieve waterspeelplaatsen, ook bekend als waterspray park, van Watergames & More! Veilig en toegankelijk voor iedereen, perfect voor alle leeftijden. Aarzel niet en neem direct contact met ons op! Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen.

20 mrt 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Vorige zomer opende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) met trots het vernieuwde en uitgebreide openbare speelpark ‘De Wate...
06 feb 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Met het kwik dat de hoogte in schiet, zoeken velen naar manieren om af te koelen en te ontspannen....

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact