Nieuws

Interactieve waterspeelplaatsen: een verfrissende toevoeging voor elke gemeente

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Vorige zomer opende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) met trots het vernieuwde en uitgebreide openbare speelpark ‘De Watervallei’. Een hoogtepunt van dit park is het sprankelende waterspeelparadijs dat kinderen van alle leeftijden een zorgeloze en verfrissende ervaring biedt. Watergames & More was vanaf het begin tot en met de uitbreiding betrokken bij deze succesvolle openbare waterspeelplaats.

De voordelen van openbare waterspeelplaatsen zijn enorm en dragen bij aan het versterken van gemeenschappen. Watergames & More ondersteunt het initiatief van gemeenten om prachtige en veilige plekken te creëren waar jong en oud buiten kunnen genieten. Met behulp van interactieve waterspeelplaatsen dragen zij bij aan een onvergetelijke waterpret voor kinderen, terwijl ouders elkaar ontmoeten en sociale contacten leggen.

Het succes van projecten zoals ‘De Watervallei’ toont aan dat waterspeelplaatsen niet alleen zorgen voor verkoeling en vermaak, maar ook bijdragen aan een levendige en duurzame gemeenschap. Deze speelplekken bevorderen de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen, versterken de sociale cohesie binnen gemeenschappen, en vergroten de algehele aantrekkelijkheid van de stad.

Geïnteresseerd in het creëren van een levendige en duurzame openbare ruimte in uw gemeente? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van waterspeelplaatsen, ook wel spray parks genoemd. Samen streven we naar een stad of dorp waarin jong en oud kunnen genieten van waterpret en avontuur. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze projecten en innovaties.

27 feb 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames en Openbare ruimtes In een wereld waar de zomers steeds heter worden en stedelijke gebieden naar adem happen onder de druk van hittegolven, is de zoektocht naar verkoeling en verma...
11 jul 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Met de temperatuur die gestaag stijgt, is het tijd om te ontdekken hoe u uw gasten kunt laten afkoe...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact