Nieuws

Een zomerse sensatie: Het spray park als publiekstrekker!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Met het kwik dat de hoogte in schiet, zoeken velen naar manieren om af te koelen en te ontspannen. Watergames & More speelt hierop in met de nieuwste trend in buitenrecreatie: het spray park! Deze innovatieve waterspeelplaatsen bieden een veilige en vermakelijke omgeving waar water centraal staat. Perfect voor zowel kinderen als volwassenen die even willen ontsnappen aan de hitte.

Spray parks zijn een kosteneffectieve manier om een waterattractie toe te voegen aan uw locatie. In vergelijking met traditionele zwembaden zijn de aanleg- en onderhoudskosten aanzienlijk lager, wat ze een aantrekkelijke optie maakt voor elke organisatie. Bovendien is de installatie flexibel, waardoor ze zowel in nieuwe als bestaande locaties geïntegreerd kunnen worden.

Wat spray parks onderscheidt, is de focus op interactief leren en spelen. Elk element is ontworpen om kinderen aan te moedigen actief deel te nemen en te experimenteren met water. Dit biedt niet alleen amusement maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden, zoals probleemoplossend denken en sociale interactie.

Een spray park is niet alleen leuk maar ook duurzaam. Dankzij geavanceerde waterrecyclingsystemen wordt het waterverbruik geminimaliseerd. Daarnaast zijn de speeloppervlakken veilig en toegankelijk, waardoor ze een ideale keuze zijn voor families, inclusief die met kinderen met speciale behoeften.

Wij bieden u een zorgeloze ervaring aan, van het eerste ontwerp tot de dagelijkse operatie. Met onze onderhoudscontracten bent u bovendien verzekerd van een speelplaats die altijd in topconditie is, ongeacht het seizoen.

Heeft u interesse om uw bezoekers deze zomer koel en vermaakt te houden? Laat Watergames & More u helpen bij het realiseren van een spray park op uw locatie. Neem contact op voor meer informatie en laten we er samen een spetterend succes van maken! Blijf ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en projecten door hen te volgen op LinkedIn of door u in te schrijven voor hun nieuwsbrief.

30 mei 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Dagrecreatie, Attractieparken en Openbare ruimtes Met trots heropende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) onlangs de openbare speeltuin ‘De Watervallei’. Deze spee...
23 jan 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken Camping Hegi, gelegen in het vulkaanlandschap op de Zwitserse grens tussen het Zwarte Woud en het Bodenmeer, voegt een...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact