Nieuws

Spray parks: de sleutel tot een levendige en duurzame openbare ruimte

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames en Openbare ruimtes

In een wereld waar de zomers steeds heter worden en stedelijke gebieden naar adem happen onder de druk van hittegolven, is de zoektocht naar verkoeling en vermaak in de openbare ruimte relevanter dan ooit. Watergames & More speelt hierop in met innovatieve oplossingen die niet alleen verfrissing bieden maar ook de gemeenschap dichter bij elkaar brengen.

De leefbaarheid van een stad wordt sterk beïnvloed door de kwaliteit van haar buitenruimtes. Het is bewezen dat aantrekkelijke, interactieve speelplekken bijdragen aan de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen, de sociale cohesie binnen gemeenschappen versterken en de algehele aantrekkelijkheid van de stad vergroten. Voeg hier de uitdagingen van klimaatverandering en stedelijke hitte aan toe, en het wordt duidelijk dat moderne oplossingen nodig zijn om onze steden leefbaar te houden.

Watergames & More biedt een verfrissend antwoord op deze uitdagingen met onze spray parks. Deze interactieve waterspeelplaats is niet alleen een bron van plezier en verkoeling voor alle leeftijden, maar pakt ook grotere vraagstukken aan zoals hittestress en watermanagement. Door speelplekken te transformeren in verkoelende oases, wordt de stad niet alleen aangenamer maar ook gezonder en inclusiever.

De focus ligt op duurzaamheid, met oplossingen die slim omgaan met water en onderhoud, terwijl de speelwaarde, capaciteit en diversiteit in speelzones ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van deze verfrissende toevoegingen aan de openbare ruimte. Met de implementatie van vlakke, antislipvloeren en systemen die verdrinkingsgevaar uitsluiten, worden deze plekken veilige, stimulerende omgevingen waar kinderen en volwassenen kunnen samenkomen.

Bent u benieuwd naar wat Watergames & More voor uw gemeente kan betekenen? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de openbare ruimte veranderen in iets dat niet alleen duurzaam en veilig is, maar ook een bron van vreugde en samenkomst. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze projecten en innovaties.

30 mei 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Dagrecreatie, Attractieparken en Openbare ruimtes Met trots heropende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) onlangs de openbare speeltuin ‘De Watervallei’. Deze spee...
21 jun 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: gemeenten, dagrecreatie Bij speelplaats Jip & Janneke aan de Baambruggestraat was een bestaand peuterbad dat ’s zomers werd gebruikt. Dat vroeg veel aandacht en de speelwaarde was laag. De...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact