Nieuws

Verken interactieve waterspeelplaatsen voor de ultieme zomer verkoeling!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Met de temperatuur die gestaag stijgt, is het tijd om te ontdekken hoe u uw gasten kunt laten afkoelen en ze volop kunnen genieten van waterpret tijdens de warme dagen. Gelukkig is er een spannende nieuwe trend die het spelen in het water nog leuker en veiliger maakt: interactieve waterspeelplaatsen, beter bekend als spray parks!

Stel u voor: spetterende waterstralen, vrolijke fonteinen en leuke speelelementen die jong en oud in extase brengen. Dat is precies wat u kunt verwachten bij interactieve waterspeelplaatsen, oftewel spray parks. Of u nu snakt naar ontspanning, op zoek bent naar avontuur of gewoon een verfrissende pauze wilt nemen, spray parks bieden voor elk wat wils. Om u alvast enthousiast te maken, laten we hier een aantal inspirerende voorbeelden zien van interactieve waterspeelplaatsen die door Watergames & More gerealiseerd zijn:

Tarzan & Jane (BE): Een waar waterparadijs dat jong en oud betovert met zijn uitdagende speelelementen en spectaculaire waterattracties.

De Watervallei in Capelle aan den IJssel (NL): Een openbare waterspeelplaats waar kinderen zich kunnen uitleven in een veilige en verfrissende omgeving.

Särkänniemi Adventure Park (FI): Een adembenemend park vol avontuurlijke waterspelletjes en plezier voor de hele familie.

Camping Vinkenhof (NL): Een fantastische plek waar kamperen en waterpret samenkomen, zodat gasten van de camping kunnen genieten van de ultieme verkoeling.

De populariteit van deze interactieve waterspeelplaatsen groeit met de dag, en terecht! Ze bieden een veilige omgeving waar kinderen kunnen rennen, springen en lachen, terwijl ouders ontspannen in de schaduw. Ook verschillende gemeenten in Nederland hebben openbare spray parks gebouwd, die gratis toegankelijk zijn voor gezinnen en vriendengroepen. Zo wordt verkoeling en plezier voor iedereen mogelijk gemaakt.

Wilt u meer weten over spray parks en ontdekken wat ze te bieden hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat je inspireren! Informeer naar de mogelijkheden, zodat ook uw gasten tijdens de warme dagen kunnen genieten van de ultieme verkoeling.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Watergames & More en onze spraakmakende projecten? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Mis geen enkel moment van het spetterende avontuur dat ons te wachten staat!

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
14 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact