Nieuws

Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht in aantocht

Aankomende week vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht plaats. Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte (voorheen Dag van de Openbare Ruimte) komen diverse professionals samen om kennis met elkaar te delen, lezingen te volgen en het grootste aanbod aan diensten en producten voor de openbare ruimte te bekijken. Ook Watergames & More is deze beide dagen van de partij!

Op onze stand kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden voor een Spray Park in de openbare ruimte. We vertellen graag meer over ons uitgebreide assortiment aan producten voor een uniek Spray Park. U bent verzekerd van een veilige openbare speelomgeving waarin bezoekers zich uitstekend zullen vermaken. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken op stand 3.1.15.

Vakbeurs Openbare Ruimte
26-27 september
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht, Nederland
Watergames & More: stand 3.1.15

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan waterspelproducten op onze stand en vind de perfecte attractie voor uw openbare ruimte. Lukt het niet om ons in Utrecht te bezoeken? Bekijk dan op onze beurspagina op welke beurzen u ons nog meer kunt vinden de komende maanden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact