Nieuws

Maak kennis met het Watergames & More team

Het beursseizoen is begonnen. De komende maanden is Watergames & More te vinden op diverse beurzen in binnen- en buitenland. U kunt ons daar ontmoeten en samen met ons de wereld van het mooist denkbare speelgoed ontdekken; water. We stellen u graag voor aan de mensen die u te woord gaan staan tijdens deze beurzen. Zien we u daar?

Maak kennis met Paul
Paul van den Berg (66) is commercieel directeur van Watergames & More. Hij heeft bijna 25 jaar ervaring in de recreatiebranche. Hij is directeur geweest van een vooraanstaand bedrijf in houten speeltoestellen en heeft dit bedrijf vanaf de introductie op de Nederlandse markt opgebouwd tot een top-drie speler in Nederland. Mede door zijn ervaring en kunde is hij jarenlang branchevoorzitter geweest van de branchevereniging “Spelen”. Door deze ervaring zijn acquisitie en verkoop een vanzelfsprekendheid en is hij tegelijkertijd ook een serieuze gesprekspartner voor de markt waar Watergames & More in opereert.

Paul beschikt over een groot relevant (internationaal) netwerk, spreekt goed Engels en Duits en heeft een enorme ervaring in het management van een organisatie, (internationale) verkoop, marketing en coaching. Paul richt zich op de commerciële activiteiten en met name de verkoop van Spray Parks en waterglijbanen. Hij vertelt u dan ook graag meer over onze producten.

Maak kennis met Odmar
Odmar van den Berg (31) is algemeen directeur van Watergames & More. Odmar heeft in de afgelopen jaren zich diverse moderne marketingtechnieken eigen gemaakt. Hij bewaakt de uitstraling van Watergames & More in de breedste zin, zodat dit de professionaliteit en hoge kwaliteit waar we voor staan ook op de buitenwereld overbrengt. Odmar heeft de meeste technisch-inhoudelijke kennis en stuurt de projectcoördinatoren aan. Hij vervult in de acquisitietrajecten ook de technische rol om de vertaling naar aan passend aanbod te maken. Odmar is vanuit zijn brede kennis uitstekend in staat om de technische vertaalslag van wens naar realisatie te maken. Hij gaat graag met u in gesprek voor de mogelijkheden op uw locatie.

Beurzen in 2018
De beurzen waar u Paul en Odmar kunt ontmoeten, zijn zowel in binnen- als buitenland. U vindt ons onder andere op de Euro Attractions Show, Vakbeurs Openbare Ruimte en Recreatie Vakbeurs. Wilt u meer weten over de beurzen die wij bezoeken of bent u benieuwd wat we u daar kunnen vertellen? Bekijk onze beurspagina’s of neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact