Nieuws

Update uw waterglijbaan met de nieuwste multimedia-technieken

Leestijd: 1,5 minuut

Watergames & More heeft onlangs een innovatief en hoogwaardig pakket aan multimedia-effecten voor waterglijbanen ontwikkeld, waarmee een spectaculaire beleving aan bezoekers kan worden aangeboden. Lees in dit artikel meer over het multimediapakket. Bent u nog niet toe aan de vervanging van uw volledige waterglijbaan, maar wilt u uw bezoekers wel méér beleving bieden? Met dit nieuwe multimedia-systeem is een update van uw waterglijbaan relatief eenvoudig.

Redenen om uw waterglijbaan te updaten met multimedia
Gethematiseerde licht- en geluidseffecten geven een waterglijbaanrit een unieke beleving. Zo biedt u bezoekers méér attractiewaarde én een reden voor herhaalbezoek(en). Naast voordelen voor uw bezoeker, biedt ons nieuwe systeem vooral veel voordelen voor u als exploitant, ten opzichte van andere systemen. Met ons systeem zijn de opties voor thema’s oneindig geworden, flexibeler in te richten en makkelijker te wijzigen. Wij kunnen door deze techniek onze opdrachtgevers bovendien een betere kwaliteit en betere service aanbieden. Het gemak van een storingsvrij systeem, ‘monitoring vanuit kantoor’ en het snel en eenvoudig kunnen vervangen van content en componenten, zorgt voor een zorgeloze exploitatie en minimale buiten-gebruik-tijden.

Geen ingrijpende montage
Om multimedia toe te voegen aan een bestaande waterglijbaan, zijn er doorgaans ingrijpende werkzaamheden benodigd. De multimedia-effecten van Watergames & More kunnen echter simpel aan een bestaande waterglijbaan worden toegevoegd. In plaats van de onderdelen in het glasvezelversterkt polyester van de waterglijbaan te monteren, monteren wij de RGB-W LEDS en speakers van dit systeem óp de buis. Hierdoor hoeft er bijvoorbeeld niet geboord te worden in de waterglijbaan. Dat geeft een esthetisch mooier effect, is waterbestendiger en is minder ingrijpend voor de opdrachtgever.
Een ander bijkomend voordeel van deze bevestigingswijze, is dat de speakers de akoestiek van de waterglijbaan optimaal kunnen benutten. De buis geleidt het geluid als het ware, waardoor er een unieke geluidssensatie ontstaat. Het geluid lijkt niet enkel uit een speaker te komen, maar vult de hele waterglijbaan. Dit maakt de beleving voor de bezoeker nóg intenser.

Van idee tot ingebruikname
Wilt u uw huidige waterglijbaan updaten met multimedia? Neem dan contact met ons op. We bespreken samen uw ideeën en de mogelijkheden. De levering van ons multimediasysteem valt binnen de turn-key service van Watergames & More. Dit houdt in dat wij het systeem installeren (inclusief de volledige bekabeling) en het vervolgens inregelen naar uw wens, zodat u uw vernieuwde waterglijbaan zonder zorgen in gebruik kan namen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact