Nieuws

Voor elk wat wils: nieuwe multimedia-thema’s in onze waterglijbanen

Leestijd: 2,5 minuten

Watergames & More heeft onlangs een innovatief en hoogwaardig pakket aan multimedia-effecten voor waterglijbanen ontwikkeld, waarmee een spectaculaire beleving aan bezoekers kan worden aangeboden. Lees in dit artikel meer over het multimediapakket. Het nieuwe multimediaprogramma biedt oneindig veel verschillende (gethematiseerde) licht- en geluidseffecten. Waar te beginnen als de mogelijkheden oneindig zijn? We zetten de meest gestelde vragen in dit artikel voor u op een rij.

Welke thema’s zijn er?

Met ons nieuwe systeem zijn de opties voor thema’s oneindig geworden, flexibeler in te richten en makkelijker te wijzigen. Om de opties overzichtelijker te maken, hebben wij een twintigtal thema’s al voor u voorgeprogrammeerd, waaronder: Disco, Rock, IJs, Tropisch, Ruimtevaart, Park, Formule 1 en een zoetsappig magisch thema. Er zijn rustige, drukkere en extreme thema’s. En natuurlijk ontbreken ook feestdagenthema’s niet, zoals Halloween, Kerst en Oud & Nieuw. Kortom, voor ieder wat wils!

Uit onze voorgeprogrammeerde thema’s kunt u een selectie maken van thema’s die aan uw waterglijbaan worden toegevoegd. Op een touchscreen (bij de start van de waterglijbaan) kiezen bezoekers uit deze selectie. U kunt de selectie later nog wijzigen (zie meer informatie bij ‘Kan ik thema’s wisselen?’ verderop in dit artikel). Wij adviseren tevens een neutraal thema op te nemen in de selectie, voor bezoekers die geen licht- en geluidseffecten willen ervaren of kunnen verdragen.

Wat zorgt voor de thema-beleving tijdens de glijbaanrit?

Het feit dat bezoekers zélf een thema kunnen kiezen middels het touchscreen bij de start van de waterglijbaan, voegt al direct beleving toe. Het is leuk om zelf invloed uit te oefenen op de waterattractie en bovendien ervaart de bezoeker tijdens de rit multimedia-effecten die bij zijn/haar voorkeuren passen.

Eenmaal in de waterglijbaan, zorgen diverse elementen ervoor dat een thema tot zijn recht komt. De kleuren van de LED’s en het tempo waarin de LED’s van kleur wisselen, bepalen een groot deel van de sfeer. Bij het thema ‘Disco’ zijn er bijvoorbeeld veel meer kleuren en een hoog tempo geprogrammeerd, dan bij het thema ‘Relax’.

Daarnaast zorgen de geluidseffecten en eventuele muziek voor de beleving. Bij het thema ‘Oceaan’ zorgen de dolfijngeluiden ervoor dat een bezoeker zich echt in de oceaan waant. Door slim in te spelen op de akoestiek van de waterglijbaan, geven de speakers van ons systeem een unieke geluidssensatie, wat de beleving nóg intenser maakt.
Een bijzonder aspect van ons nieuwe multimediapakket is dat de touch points (aanraakpunten waar een score mee behaald kan worden) ook geluidseffecten laten horen op het moment dat de bezoeker de touch point succesvol heeft aangeraakt. Deze geluidseffecten zijn afgestemd op het thema dat de bezoeker heeft gekozen.

Kan ik ook zelf een thema bedenken?

Indien u buiten onze voorgeprogrammeerde thema’s een ander thema wilt ontwikkelen, dan kunnen wij dit voor u op maat maken. Of u nu alleen een globaal idee heeft voor een nieuw thema, of al specifieke lichtkleuren en geluiden in gedachten heeft, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Maatwerkthema’s zijn uiteraard in uw keuze-set te combineren met onze voorgeprogrammeerde thema’s.

Kan ik thema’s wisselen?

Watergames & More beheert de digitale omgeving van het systeem zelf en kan daarom snel en eenvoudig, op afstand, wijzigingen doorvoeren voor opdrachtgevers. Dit geldt ook voor het wisselen van thema’s. Als u uw selectie wilt vernieuwen, of bijvoorbeeld tijdens de feestdagen tijdelijk een feestelijk thema aan uw waterglijbaan wilt toevoegen, dan kan dit! Zo geeft u uw bezoekers steeds weer een nieuwe reden om terug te komen.

De voordelen van ons nieuwe multimedia-systeem
Door dit nieuwe systeem kunnen wij onze opdrachtgevers veel meer keuzeopties, een betere techniek en betere service aanbieden. Het gemak van een storingsvrij systeem, ‘monitoring vanuit kantoor’ en het snel en eenvoudig kunnen vervangen van thema’s en componenten, zorgt voor een zorgeloze exploitatie en minimale buiten-gebruik-tijden. De levering van het nieuwe multimediasysteem valt binnen de turn-key service van Watergames & More. Wij installeren het systeem, inclusief de volledige bekabeling, en regelen het vervolgens in naar uw wens.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact met ons op. Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Watergames & More dan op LinkedIn, of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact