Nieuws

Uitvoeringsupdate

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Zoals altijd in aanloop naar het hoogseizoen is het ontzettend druk op onze uitvoeringsafdeling. We hebben diverse projecten in opstart-, uitvoerings-, en afrondingsfase. Uiteraard in Nederland, maar ook in België, Duitsland en zelfs in Finland!

Zonder andere projecten tekort te doen, lichten we er twee projecten uit.

Landal Mooi Zutendaal is gelegen in een bosrijke omgeving (Belgische Kempen). We hebben daarom een waterspeelstructuur ontworpen geheel in een natuurlijk thema. De structuur bevat verschillende waterspeelelementen zoals dennenbomen, een loopbrug, waterval, kantelemmertjes & more om maximaal speelplezier te garanderen. Bij het ontwerpen hebben we slim gebruikt gemaakt van de beschikbare ruimte door de waterspeelstructuur met glijbaan tegen de achterwand te plaatsen. Hierdoor blijft het overdekte zwembad een mooie grote open ruimte.

De opbouw van de waterspeelstructuur is inmiddels in volle gang.

De glijbanen worden later dit jaar gemonteerd. We zijn nu gestart met de gethematiseerde waterspeelplaats. Alle instortdelen van Waterplay zijn geplaatst en de komende tijd wordt er verder gewerkt aan de waterspeelplaats.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

03 mei 2022 - Partners
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Nadat we recentelijk bekend mochten maken dat wij voor Tropical Islands een prachtig project mogen realiseren in het gr...
12 okt 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Met trots mogen wij aankondigen dat Watergames & More de opdracht heeft gekregen om voor Vakantiepark Landal Mooi Zutendaal een gethematiseerde waterspe...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact