Nieuws

Watergames & More in tropische sferen

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten

Nadat we recentelijk bekend mochten maken dat wij voor Tropical Islands een prachtig project mogen realiseren in het grootste tropische zwemparadijs van Europa, kunnen we nu aankondigen dat we graag in tropische sferen blijven. Wij zijn een samenwerking aangegaan met ACL Project Management uit de Dominicaanse Republiek.

Watergames More Tropical Islands Waterglijbanen Double Racer Design
Waterglijbanen Tropical Islands

Wij vertegenwoordigen Waterplay in de Benelux en Duitstalig Europa en via het dealernetwerk van Waterplay zijn we met ACL Project Management in contact gekomen. ACL Project Management is een vooraanstaande organisatie die actief is in het Caribische gebied en dealer is van diverse topmerken waaronder Waterplay.

Natuurlijk is ons programma als totaalleverancier niet compleet zonder de producten van Waterplay, maar we hebben ook onze eigen producten die geheel in eigen beheer zijn ontwikkeld en worden geproduceerd. Wij hebben de laatste jaren ontzettend hard gewerkt om onze doelgroep nog beter te kunnen bedienen. Zo maken wij tegenwoordig glijbanen geheel in eigen beheer van design tot realisatie. Ook hebben wij onze eigen waterspeelstructuren, die wij naar wens kunnen uitrusten met standaard elementen van Waterplay en ook kunnen thematiseren.

ACL Project Management is altijd op zoek naar de mooiste en beste producten en wil graag de totaalleverancier van het Caribisch gebied zijn. We hebben daarom afgesproken dat ACL Project Managent onze waterglijbanen en waterspeelstructuren mag aanbieden in het Caribisch gebied. Alle know-how op het gebied van design en productie van Watergames & More en alle lokale kennis en projectbegeleiding op locatie door ACL Project Management.

Wij kijken nu al uit naar de eerste projecten die we samen mogen gaan maken!

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om bij te dragen aan al onze leuke projecten. Check onze vacatures!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

26 apr 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: zwembaden Watergames & More gaat aan de slag met een super gaaf project voor Tropical Islands, het grootste zwemparadijs van Europa net onder Berlijn. Voor Tropical Islands realiseert Wat...
12 apr 2022 - Expertise
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Watergames & More heeft het afgelopen jaar een volledig nieuw mallenpakket ontwikkeld voor onze waterglijbanen. V...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact