Nieuws

W&M aan de slag voor Landal Mooi Zutendaal!

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie

Met trots mogen wij aankondigen dat Watergames & More de opdracht heeft gekregen om voor Vakantiepark Landal Mooi Zutendaal een gethematiseerde waterspeelstructuur en een waterglijbaan te ontwerpen en realiseren.

Landal Mooi Zutendaal is gelegen in een bosrijke omgeving (Belgische Kempen). Om hierop aan de sluiten hebben onze designers een waterspeelstructuur en waterglijbaan ontworpen geheel in en natuurlijk thema , passend bij deze mooie streek. Zo hebben wij de constructie van de waterglijbaan een houtlookbewerking gegeven en de waterglijbaan twee groene kleuren waardoor de glijbaan constructie een boom na bootst en het voorzieningen gebouw helpt zo goed mogelijk in de omgeving te passen. Ook de waterspeelstructuur heeft deze houtlook om de eenheid te bevorderen. De structuur bevat verschillende waterspeelelementen zoals dennenbomen, een loopbrug, waterval, kantelemmertjes & more om maximaal speelplezier te garanderen aan alle toekomstige gasten van Landal Mooi-Zutendaal

Bij het ontwerpen hebben we slim gebruikt gemaakt van de beschikbare ruimte door de waterspeelstructuur met glijbaan tegen de achterwand te plaatsen. Hierdoor blijft het overdekte zwembad een mooie grote open ruimte. Daarnaast is er ook goed rekening gehouden met de verschillende doelgroepen die het park bedient. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad dat Watergames & More inricht met diverse spuitelementen. Voor de middelgrote groep wordt er een waterspeelstructuur gebouwd  en voor de oudere (kinderen) komt een spectaculaire waterglijbaan. Met het realiseren van deze diverse waterattracties kan ieder kind zich op het eigen niveau ontwikkelen en vermaken.

De opdracht is in september 2021 aan ons gegund. We verwachten het project in het voorjaar van 2022 op te leveren zodat de gasten voor de zomervakantie van de waterattracties gebruik kunnen maken.

Wilt u voor volgend seizoen ook een spectaculaire waterattractie realiseren? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

05 okt 2021 - Team
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: alle klanten en relaties Om al onze projecten in goede banen te leiden hebben we Kevin Hiep als nieuwe projectmanager aangenomen. Kevin is op 1 oktober 2021 bij Watergames & More gestart. ...
21 sep 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Het is lekker druk! Voor het hoogseizoen realiseerden we veel verschillende Spray Parks, waterglijbanen & more. Maa...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact