Nieuws

Spray Parks: Een handicapvriendelijke speelplaats voor iedereen!

Kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking kunnen niet altijd gebruikmaken van de speelfaciliteiten die hun leeftijdsgenoten gebruiken. Ook op campings, in speeltuinen en bij zwembaden wordt deze groep nogal eens overgeslagen. Spray Parks maakt het mogelijk dat jong, oud en kinderen met een beperking samen veilig kunnen spelen. De waterspeelplaatsen zijn zelfs toegankelijk voor kinderen in een rolstoel!

Kinderen of volwassenen met een beperking kunnen onbezorgd spelen in een spectaculaire waterspeelplaats, zonder dat hun veiligheid in het geding is. Doordat de toestellen van het Spray Park op een vlakke vloer staan en het water in putjes wegloopt, is er geen verdrinkingsgevaar. Daarbij zijn alle toestellen gemaakt van sterke, kwalitatieve materialen die tegen een stootje kunnen en hebben ze geen scherpe randen. Het Spray Park met interactieve toestellen biedt een perfecte speelomgeving voor iedereen!

Rolstoelvriendelijke waterspeelplaats

Bij het ontwerpen van een Spray Park is het mogelijk om de speelplaats volledig toegankelijk te maken voor kinderen of volwassenen in een rolstoel. Zo kunnen de toestellen dusver uit elkaar geplaats worden dat een rolstoel er altijd langs kan en zijn de toestellen hoog genoeg om er met een rolstoel onderdoor of doorheen te rijden. De bedieningspunten van interactieve toestellen zitten tevens op een gemakkelijke hoogte.

Met een Spray Park van Watergames & More hoeft u geen speciale speelplaats te maken voor mindervalide kinderen, maar kunnen kinderen samen in één waterspeeltuin spelen. Wilt u meer weten over handicapvriendelijke Spray Parks? Neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact