Nieuws

Twee glijbanen bij Oase Güstrow in Duitsland

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Watergames & More heeft in 2020 een aanbesteding gewonnen om twee buisglijbanen te leveren bij Oase Güstrow. Het zwembad wordt grondig gerenoveerd waarbij ook de bestaande glijbanen worden vervangen. Een uitdagend project waarbij moet worden aangesloten op een bestaande bouwkundige situatie. De glijbanen worden van alle mogelijke opties voorzien.

Watergames & More mag twee waterglijbanen leveren. Een supersnelle O800 glijbaan van circa 50 meter lang en een circa 90 meter lange O1200 glijbaan. Zoals altijd zijn de glijbanen ontworpen door onze eigen engineers. Doordat het aansluiten op bestaande bouw altijd complex is, hebben wij de locatie geheel 3D ingemeten met point cloud, zodat het gehele ontwerp naadloos aansluit bij op de bestaande situatie.

De hele engineering gaat in nauwe samenspraak met de architect, waarbij ook detailleringen met aansluiting op het bestaande gebouw uitvoerig zijn bekeken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een perfecte integratie van startelementen en catch-units. De kleurkeuze van de glijbanen is helemaal afgestemd op de architectuur van het gebouw. Ook de staalconstructie is helemaal passend op het terrein uitgewerkt.

Beide glijbanen zijn uitgerust met diverse door Watergames & More zelf ontwikkelde multimedia-effecten zoals touch points, een thema selectie, led strips en een scorebord en tijdsregistratie. Allebei de waterglijbanen worden geïsoleerd uitgevoerd waardoor het energieverbruik veel gunstiger is dan bij een niet geïsoleerde glijbaan. Daarbij komen de multimedia-effecten daardoor nog extra goed tot hun recht zodat er echt sprake is van twee spectaculaire glijbanen.

De montage op locatie gaat in de tweede helft van mei starten. Alle werkzaamheden van de montage zullen in de zomer van 2021 gereed zijn. Na de gehele renovatie van het zwembad zullen ook de waterglijbanen in gebruik worden genomen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

25 aug 2020 - Producten
Leestijd: 1,5 minuut Watergames & More heeft onlangs een innovatief en hoogwaardig pakket aan multimedia-effecten voor waterglijbanen ontwikkeld, waarmee een spectaculaire beleving aan bezoekers kan worden aangeboden....
11 nov 2020 - Producten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Een spectaculaire waterattractie creëren voor uw locatie? Onze waterglijbanen zijn echte eyecatchers in uw zwe...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact