Nieuws

Double-Racer – Tropical Islands valt in de prijzen

Leestijd: 1,5 minuut
Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken

Eerder dit jaar heeft Watergames & More mooie projecten in Tropical Islands afgerond. Dit grootste overdekte subtropisch zwemparadijs ter wereld is een nieuw peutergebied en waterglijbaan rijker. De nieuwe Double Racer waterglijbaan is met een hoogte van 21 meter en een lengte van ruim 200 meter, de langste ter wereld. En nu heeft deze een aantal mooie prijzen gewonnen! We zijn dan ook enorm trots op deze prestatie en genieten ervan dat het door de bezoekers goed ontvangen wordt.

Hieronder een impressie van de Double-Racer:

'We zijn erg blij met deze awards. Het is een bekroning op ons harde werk en het bewijs dat we in staat zijn om hoogwaardige waterattracties te bouwen die voldoen aan de hoogste eisen.’

Odmar van den Berg, CEO Watergames & More

De Double Racer waterglijbaan heeft van zowel Parkscout|Plus en Kirmes & Park Revue onderstaande prijzen gewonnen. De awards worden toegekend aan de beste attracties, pretparken en waterparken in Europa.

Europe’s Best New Water Slides 2023

Germany’s Best New Water Slides 2023

Europe’s Best New Water Attractions

Bent u ook op zoek naar een geschikte toevoeging voor uw locatie? Neem dan contact met ons op! Samen met onze professionals kijken we welke waterattracties uw locatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen en zorgen voor de complete installatie, inclusief ontwerp, montage en onderhoud!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten door ons te volgen op LinkedIn of u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

14 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste...
06 dec 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden Sinds enige tijd kijkt in Tropical Islands (DE) een roze reuzeninktvis enthousiast uit over een nieuw speelgedeelte. De reuzeninktvis ...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact