Nieuws

Meer speelwaarde voor buitenterrein camping Koningshof

Op het buitenterrein van camping Koningshof in Rijnsburg staat deze zomer een spetterend Spray Park. Watergames & More bouwt het Spray Park in samenwerking met de huisinstallateur van camping Koningshof, Van Dorp zwembaden. In een relatief korte periode zal het Spray Park worden opgeleverd. Het Spray Park voor camping Koningshof is het eerste Spray Park in Nederland dat wordt opgeleverd met toestellen uit het nieuwe leveringsprogramma van Waterplay.

Het Spray Park wordt in een relatief korte periode gebouwd, namelijk in een tijdsbestek van 3 maanden. Samen met huisinstallateur Van Dorp Zwembaden levert Watergames & More het Spray Park op. Bij de bouw wordt zo effectief mogelijk gebruikgemaakt van de bestaande waterzuiveringssystemen en leidingen. Van Dorp Zwembaden zorgt voor de waterzijdige installatie, Watergames & More is verantwoordelijk voor het bouwkundige aspect, zijnde de levering en aansluiting van het Spray Park.

Groot speelplezier met een klein budget

Het Spray Park krijgt een afmeting van 4 x 7 meter en is uitgerust met een Sneaky Soaker, grondspuiters, interactieve puddles en een Funbrella paraplu met watergordijn. Met een beperkt budget is een levendig Spray Park ontworpen met een hoge speelwaarde. Dankzij de hergebruik van bestaande grondaansluitingen én het gebruik van toestellen uit het nieuwe leveringsprogramma van Waterplay, zijn de kosten laag gehouden en is het Spray Park ook in de toekomst kostenefficiënt.

Door het korte tijdsbestek waarin het Spray Park gebouwd wordt, zijn de embads per luchtvracht naar het hoofdkantoor van Watergames & More verstuurd. Daar worden ze tijdelijk opgeslagen in het magazijn en getransporteerd naar camping Koningshof. Eenmaal aangekomen bij Koningshof, hoeven de toestellen alleen op hun plek gezet en aangesloten te worden. Door de universele voeten van de toestellen hoeven de toestellen niet meer in de vloer gestort te worden. Hierdoor kunnen de toestellen onderling van plek gewisseld worden om het Spray Park een nieuwe uitstraling te geven.

Mijn eigen Spray Park

Heeft u een beperkt budget maar wilt u uw publiek deze zomer tóch verrassen met een mooie waterspeeltuin? Dat kan! Neem contact met ons op en ontdek de vele voordelen en opties van Spray Parks.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact