Nieuws

Maak kennis met interactieve waterspeeltoestellen van een spray park

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Trakteer deze zomer uw gasten op een verfrissend en veilig waterparadijs met uw eigen spray park. Watergames & More realiseert het hele jaar door interactieve waterspeelplaatsen met waterspuiters en fonteinen voor jong én oud!

Bij de productie van onze spray parks werken we samen met onze partner Waterplay®. Dit kwaliteitsmerk adviseert en controleert ons bij het proces op het gebied van veiligheid. Door deze samenwerking worden projecten zo veilig en efficiënt mogelijk gerealiseerd. Hieronder twee projecten waarvan interactieve waterspeeltoestellen zijn gebruikt uit de collectie Wildwood en Jungle.

Dompel je onder in de natuur met de collectie Wildwood. Gigantische bladeren met regendruppels, bloemen en swingende waterkanonnen zijn ontworpen om de fantasie van alle waterspelers, jong én oud, te prikkelen. Dit thema is perfect voor buitenlocaties. De waterspeeltoestellen passen uitstekend in de omgeving.

De openbare waterspeelplaats De Watervallei in Capelle aan den IJssel (NL) bevat dit thema. In 2020 is de speelplaats benoemd tot de leukste gerealiseerde speelplek in Nederland. En heeft destijds de Circulair Spelen Award gewonnen.

Openbare waterspeelplaats De Watervallei, Capelle aan den IJssel

Haal het dierenrijk in huis! Dieren komen tot leven met behulp van de waterspeeltoestellen in de collectie Jungle. Voeg bijvoorbeeld Gerome de giraffe toe die water via zijn snoet spuit of de krokodil waterkanon. De collectie Jungle is goed te combineren met de Wildwood collectie. Gebruik de waterspeeltoestellen om een verhaal te vertellen dat niet alleen uniek is, maar ook barst van gethematiseerd plezier!

Het spray park van Tarzan & Jane (BE) is een mooie combinatie tussen de collectie Wildwood en Jungle. Het thema dierenrijk komt hier goed naar voren dankzij het gebruik van verschillende waterspeeltoestellen die dieren of natuur uitbeelden. Denk daarbij aan de giraffe, gigantische bladeren, bloemen en stenen.

Waterspeelplaats Tarzan & Jane, België

Onze ervaren teams helpen u bij elke stap, van ontwerp t/m montage en onderhoud. De waterspeeltoestellen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor alle leeftijden en capaciteiten.  Watergames & More kan u zowel tijdens de realisatie als daarna volledig ontzorgen.

Sluit bij afname direct een service en onderhoudspakket af zodat ook het winter- en zomer klaarmaken uit handen wordt genomen. Bij Watergames & More bent u aan het juiste adres voor het beste advies, kwaliteit en service.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

19 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Bij Tarzan & Jane (BE) luiden ze de zomervakantie in met de komst van een nieuw Spray Park! Daar zijn diverse wa...
01 apr 2019 - Projecten
De gemeente Capelle aan den IJssel is bezig met een prestigeproject om de gemeente op te knappen. Als onderdeel daarvan gaat Watergames & More een openbaar Spray Park realiseren in het Schollebos in Capelle aan den IJssel. Het Spray ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact