Nieuws

Nieuwe avonturen in vernieuwd peuterbad van Speelpark De Splinter!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Watergames and More heeft een fantastisch nieuw avontuur van a tot z voor Speelpark De Splinter (NL) gerealiseerd. Dit grote speelpark, dat beheerd wordt door de gemeente Eindhoven, heeft de oude peuterbaden vervangen door een paarse octopus, spray park en een peuterglijbaan. Het vernieuwde peuterbad van Speelpark De Splinter biedt haar bezoekers nu nog meer plezier voor jonge en oude avonturiers!

De paarse octopus is een ware blikvanger. Deze vriendelijke onderwaterbewoner is speciaal ontworpen voor De Splinter. Het combineert een waterglijbaan met een spraypark. Met zijn brede glimlach heet de octopus iedereen welkom om zijn speelterrein te verkennen. Ren onder zijn tentakels door, ontwijk de waterstralen (of juist niet!) en glijd naar beneden via zijn grote mond! Het is een spectaculair gezicht om te zien hoe kinderen zich vermaken terwijl ze rondom de octopus spelen en genieten van het verfrissende water.

Maar dat is nog niet alles! Naast de octopus heeft Watergames and More ook een spetterend spraypark met een peuterglijbaan gerealiseerd. In deze interactieve waterattractie worden bezoekers ondergedompeld in een wereld vol waterpret. Interactieve fonteinen en waterspuiters zorgen voor verrassende en verkwikkende momenten. Dankzij de gevarieerde sproeipatronen blijven kinderen actief en geboeid. Ze worden verrast door speelse waterstralen terwijl ze rennen en lachen onder de stralende zon.

De toevoeging van de octopus en het spraypark zorgt voor een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Of je nu de waterstralen van de octopus probeert te ontwijken, van de glijbaan glijdt of geniet van de interactieve waterspeeltoestellen in het spraypark, er is voor ieder wat wils.

Het speelpark is gratis toegankelijk, waardoor iedereen ervan kan genieten. Ontdek het zelf en beleef een dag vol waterpret, waar de glanzende paarse octopus en het sprankelende spraypark op u wachten om u te verwelkomen.

Benieuwd naar wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen door ons te volgen op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

06 dec 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden Sinds enige tijd kijkt in Tropical Islands (DE) een roze reuzeninktvis enthousiast uit over een nieuw speelgedeelte. De reuzeninktvis ...
11 jul 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Met de temperatuur die gestaag stijgt, is het tijd om te ontdekken hoe u uw gasten kunt laten afkoe...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact