Nieuws

Bouw waterspeelplaats bij zwembad De Koploper loopt voorspoedig

Bij zwembad De Koploper wordt momenteel een prachtige waterspeelplaats gebouwd. Er komt een Activity Tower, Spray Park en GoH20 waterglijbaan. De funderingen van het Spray Park en de glijbaan zijn inmiddels gestort, de techniekkelder wordt ook spoedig geplaatst. Het begint al vorm te krijgen! Deze zomer kunnen gasten van De Koploper genieten van de spectaculaire speelplaats.

Nadat Architectenbureau Slangen + Koenis Watergames & More als winnaar had gekozen van de aanbesteding, zijn ze snel aan de slag gegaan. Bij de bouw van het park gebruikt Watergames & More de bestaande installaties van het zwembad. In de betonnen fundering zijn ook de ankers van de Spray Park toestellen gegoten. Door het nieuwe ankersysteem PlayPhase hebben alle toestellen dezelfde voet, waardoor de bovengrondse toestellen gemakkelijk bevestigd en verplaatst kunnen worden.

Via luchtvracht zijn de ankers binnen korte tijd afgeleverd bij zwembad De Koploper. Zo kunnen de leidingen en de elektra in de grond verwerkt worden, voordat de toestellen arriveren. Deze effectieve manier van leveren, zorgt voor een snelle doorlooptijd. De waterattractie is hierdoor ruim voor het hoogseizoen open voor publiek!

Waterspeelplaats voor de hele familie

De waterattractie bestaat uit een Activity Tower, een Spray Park en een GoH2O Waverider familieglijbaan. De Activity Tower is wereldwijd de eerste die geplaatst wordt uit de nieuwe lijn van Waterplay Solutions Corp. Op elke hoek van het speelobject staat een uniek waterspeeltoestel, waaronder een kantelemmer die het water als een domino-effect langs allerlei gootjes, watertafels en andere speelelementen voert.

De GoH2O Waverider wordt tegen een heuvel gemonteerd, waardoor de staalconstructie niet zichtbaar is en de glijbaan in het landschap op lijkt te gaan. De trap wordt in de heuvel aangebracht naar de start van de glijbaan toe. De glijbaan is drie meter breed en mondt uit in een catch unit. De speelplaats begint al zijn vormen aan te nemen zoals op de tekening.

Gethematiseerd waterpark

Het Spray Park dat het waterpark compleet maakt, heeft verschillende waterdieptes. De helft van de toestellen in het Spray Park staan in een peuterbadje, dat steeds iets dieper afloopt en de andere helft staat op een vlakke, droge vloer. Het waterpark wordt opgeleverd in zachte pasteltinten. Deze kleuren zijn niet standaard verkrijgbaar en dus zijn ze op maat gemaakt, door de menging van poedercoatings.

Bent u benieuwd welke attracties op uw locatie passen? Met thematisering en maatwerk creëren we altijd een unieke waterspeelplaats die perfect aansluit bij de verwachtingen van uw publiek. Bekijk onze website of neem contact met ons op voor passend advies.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact