Nieuws

Reuzen teddybeer voor zwembad Zaanstad Noord

Bij zwembad Zaanstad Noord is een reusachtig maatwerk speelobject gerealiseerd, midden in het zwembad. Het speelobject heeft de vorm van een teddybeer. Badgasten kunnen via een tunnel onder de teddybeer door lopen. Deze unieke creatie is ontworpen door architectenbureau Slangen + Koenis en is gerealiseerd door Watergames & More.

De levensgrote teddybeer is uitgerust met diverse waterspeltechnieken. Hierdoor komen verschillende watervallen uit het object, die uitmonden in het zwembad. Onder de teddybeer door loopt een tunnel van voor tot achter. In de tunnel zijn speelse wandtekeningen verwerkt. Door het unieke ontwerp en het enorme formaat, springt de teddybeer direct in het oog. Het is een spectaculaire aanvulling op het zwembad en zorgt ongetwijfeld voor belangstellende badgasten!

2000x2000 Watergames And More Teddy Zaandstad
2000x2000 Teddybeer Zaandstad Watergames
2000x2000 Teddy Beer Watergames And More Zaanstad

Unieke watercreatie voor elke locatie
Wilt u uw zwembad ook uitbreiden met een spectaculair watertoestel? Neem gerust een kijkje op onze website. Wij nemen u graag mee in onze ideeën over bijzonder waterspel. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten van water. Van Spray Parks (interactieve waterspeelplaatsen) tot aquafitnesscentra en van opblaasbare Challenge Tracks tot waterglijbanen: Watergames & More heeft een spannende waterattractie voor iedere locatie en ieder budget!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact