Nieuws

Realisatieproces van droom naar creatief ontwerp

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden attractieparken en gemeenten

Watergames & More zorgt dat uw dromen werkelijkheid worden. Hierin helpt Watergames & More opdrachtgevers om door middel van een creatief ontwerp de ambities van opdrachtgevers waar te maken. Hoe we dat doen lichten we in dit artikel uit.

In het eerste gesprek vinden we het belangrijk om onze (potentiële) opdrachtgever goed te leren kennen en gaan we in gesprek over zijn wensen. Hiervoor komen we indien mogelijk graag langs op locatie. Op deze manier krijgen we goed beeld van de locatie om later een ontwerp te maken. In het kennismakingsgesprek bespreken we onder andere de toekomstplannen, wat de opdrachtgever belangrijk vindt, voor welke doelgroep de opdrachtgever een waterattractie wil realiseren etc.

Buikgevoel is belangrijk voor ons. Het is niet alleen het gevoel dat onze producten uniek maakt, het is ook de basis waarop wij graag zaken doen. We durven er niet alleen naar te luisteren, we handelen er ook naar.

Projectoverleg

Zoals elke locatie uniek is vinden we het belangrijk dat ook elk ontwerp uniek is. Om dit te realiseren denken onze accountmanager en in-house design team samen na over hoe we de wensen van de opdrachtgever werkelijkheid laten worden. Daarna gaat ons in-house design team aan de slag met een creatief ontwerp. Ons in-house design team ontwerpt de mooiste, leukste en meest uitdagende combinaties van Spray Parks (waterspeelplaatsen), waterspeelstructuren en waterglijbanen. Letterlijk alles is mogelijk, een natuurthema, ijsthema of een sprookjesthema u kunt het zo gek niet bedenken. Ons in-house design team doet er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Naast dat ons in-house design team de visies van onze opdrachtgevers tastbaar maakt houden zij daarbij altijd oog voor de maakbaarheid. Zo wordt er rekening gehouden met materiaalkeuze, maar wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar welke technische voorzieningen er al beschikbaar zijn om op aan te sluiten.

Gethematiseerd ontwerp Eis Greissler, Oostenrijk

Is het ontwerp gereed dan komt een van onze accountmanagers langs met het ontwerp. In dit gesprek leggen zij de gemaakte ontwerpkeuzes toe en gaan zij met u in gesprek over het ontwerp. Uiteraard kunnen we na dit gesprek het ontwerp nog aanpassen. Door ons in-house design team kunnen we hier snel in schakelen. Zo zorgen we samen voor een ontwerp naar uw dromen.

Ook bespreken we in deze fase de werkzaamheden. Watergames & More is in staat om opdrachtgevers te ontzorgen door het gehele realisatieproject van A-Z te verzorgen, maar het is ook mogelijk dat de opdrachtgever zelf bepaalde werkzaamheden uitvoert.

Bent u helemaal enthousiast over het ontwerp? Gaaf! We zetten onze handen eronder en gaan ervoor. Om het project in goede banen te leiden stellen we een projectmanager aan. Uw projectmanager begeleidt u van A-Z en is uw eerste aanspreekpunt. Is het project af dan is het tijd voor een feestelijke opening en waterpret voor uw gasten.

Ook na het realiseren van projecten staan we voor onze opdrachtgevers klaar. We begeleiden u in het onderhoud van de waterattractie. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract wordt uw waterattractie onder andere zomer- en wintergereed gemaakt en wordt onderhoud gegeven op de waterbehandelingsinstallatie. Doordat Watergames & More u ontzorgt kunt u uw aandacht volop richten op ondernemen.

Winterklaar maken Spray Park. Door de nozzels te vervangen door blindkappen, kan er geen regenwater de leidingen in lopen.

Benieuwd hoe wij uw dromen werkelijkheid laten worden? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

17 sep 2020 - Producten
Leestijd: 2,5 minuten Voordat gasten kunnen genieten van glijbaanplezier, gaan er enkele stappen aan vooraf om een waterglijbaan te realiseren. Een belangrijk onderdeel van de totstandkoming van een waterglijbaan is het o...
02 nov 2021 - Producten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Naast waterglijbanen en Spray Parks zijn we bezig met de doorontwikkeling van onze eigen lijn waterspeelstructuren. De...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact