Nieuws

Nieuwe ontwikkelingen waterspeelstructuren

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten

Naast waterglijbanen en Spray Parks zijn we bezig met de doorontwikkeling van onze eigen lijn waterspeelstructuren. De waterspeelstructuren zijn echte eye-catchers die op maat gemaakt worden. Bij de ontwikkeling van de waterspeelstructuren hebben we ons goed verplaatst in de ontwikkeling van  kinderen. Wanneer spelen leuk, verfrissend en spannend is voor een kind, volgt het leren vanzelf. De nieuwe ontwikkeling in de lijn waterspeelstructuren is dan ook gericht op samenwerken, lichamelijke beweging, wetenschappelijke nieuwsgierigheid, je fantasie gebruiken en uitdagingen aangaan. Hierdoor worden de unieke ontwikkelingsfasen van elk kind ondersteund.

De waterspeelstructuren worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en gerealiseerd. Hiervoor hebben we een inhouse design team die de wensen van onze opdrachtgevers vertaalt in een uniek ontwerp.  In onze waterspeelstructuren maken we gebruik van de opbouwelementen van onze partner Waterplay Solutions Corp. Hierbij kunnen we de bewezen Canadese kwaliteit waarborgen, waarbij we waterspeelstructuren realiseren met veel interactiviteit, lage watergift en hoge speelwaarde.

De waterspeelstructuren kunnen overal geplaatst worden, afhankelijk van de aanwezige ondergrond (bijv. beton) ook in bestaande situaties. Dit kan, omdat er geen aparte instortvoorzieningen nodig zijn. De structuren kunnen makkelijk op het water aangesloten worden, vaak zonder dat daar uitgebreide bouwkundige werkzaamheden voor nodig zijn, op eventuele plaatsing van een techniekkelder na. Dit maakt de waterspeelstructuren van Watergames & More compleet onderscheidend van wat er reeds verkrijgbaar is in de markt.

Montage waterspeelstructuur Tier- und Freizeitpark Thüle

Een waterspeelstructuur kan gerealiseerd worden in elk thema. Of dit nu het thema jungle, surfen, muziek of natuur is. Letterlijk alles is mogelijk! Hierbij kijken we altijd samen met onze opdrachtgevers wat goed past bij de locatie, doelgroep en omgeving. Doordat we gebruik maken van koppelstukken waarop de toestellen staan, kunnen de toestellen altijd van plek gewisseld worden om uw gasten een andere beleving te bieden. De koppelstukken maken het ook mogelijk om in de waterspeelstructuur te beginnen met een sproeier en later uit te breiden naar bijvoorbeeld een kantelemmer. Zo verrast u uw gasten keer op keer!

Een waterspeelstructuur kan al bescheiden beginnen, bijvoorbeeld met één platform. Vanuit dit platform wordt gewerkt om de structuur vorm te geven en kan het uitgebouwd worden tot een meters hoge structuur met hoge waterglijbanen. Door meerdere platforms met verschillende routes te creëren, kan een aparte zone worden gecreëerd voor de jongere kinderen en oudere kinderen. Ons inhouse design team kan de waterspeelstructuren zo klein of groot ontwikkelen als opdrachtgevers willen. Tevens kunnen vrijwel alle typen waterglijbanen aan deze structuur bevestigd worden.

Waterspeelstructuur Historyland thema bevers

De eerste waterspeelstructuren zijn dit voorjaar al gerealiseerd. Zo hebben we onder andere bij Historyland een waterspeelstructuur gerealiseerd in het thema ‘bevers’, en bij Eis Greissler in Oostenrijk in het thema “IJsjes”. Ook voor Freizeitbad Copa Ca Backum en Hallenbad Aquaferrum Friesoythe realiseren we dit najaar waterspeelstructuren.

Bent u benieuwd wat een waterspeelstructuur voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

22 jun 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland), realiseert Watergames & More binnenkort in opdracht van Stadt Frieso...
04 mei 2021 - Producten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Elk (vakantie)park , camping of zwembad is uniek. Dit kan zijn door de faciliteiten, de ligging of misschien juist w...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact