Nieuws

Project bouwen, projecten onderhouden

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten

Wij maken met veel genoegen de mooiste projecten voor onze opdrachtgevers. Deze bereiden wij zorgvuldig voor, produceren we nauwkeurig en monteren we vervolgens exact zoals het bedoeld is. Daarna kan de opdrachtgever de waterattractie in gebruik nemen en beschikbaar stellen aan zijn gasten. Is het daarmee klaar? Zeker niet, een waterattractie heeft onderhoud en aandacht nodig.

Bij onze projecten leveren we altijd een onderhouds- en instructiemap mee. Veel opdrachtgevers beschikken over een zeer kundige technische dienst die zelf het onderhoud kan doen en hooguit bij bijzondere storingen ondersteuning nodig hebben.

Wist u dat elke waterattractie met een certificaat van goedkeuring jaarlijks geïnspecteerd moet worden? Deze inspectie is iets anders dan de keuring zelf. De keuring wordt namelijk door een onafhankelijke (door de overheid) aangewezen keurende instantie gedaan. Inspecties mogen door ter zake kundige partijen worden gedaan. Wie is er nou ter zake kundiger dan de producent van uw waterattractie? Precies! Dus u kunt bij Watergames & More een onderhoudscontract afsluiten en dan verzorgen wij de jaarlijkse inspectie voor u. Ook kunnen wij u adviseren over de aandachtspunten en worden veel voorkomende zaken al preventief ondervangen.

Watergames & More is lid van de Nederlandse Normcommissie Zwembaden, heeft een eigen engineeringsafdeling en een eigen serviceafdeling. Wij kunnen u maximaal ontzorgen.

Heeft u een Watergames & More glijbaan of waterattractie? Dan is een onderhoudscontract voor u extra interessant. Niet alleen houden wij uw attractie goed in de gaten en bent u altijd op de hoogte van de onderhoudsstatus van uw attractie, maar wij verlengen ook uw garantie!

Winter- of zomerklaarmaken van een Spray Park gedoe? Ook dat kunt u uitbesteden aan ons. Doordat wij dit uiteraard heel vaak doen, kunnen wij het makkelijk voor u uitvoeren. Ook kunnen wij desgewenst uw technische dienst extra uitleg geven.

Interesse? Neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om bij te dragen aan al onze leuke projecten. Check onze vacatures!

22 feb 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Na een succesvol salestraject zorgen wij met onze eigen designafdeling en onze eigen uitvoeringsafdeling en met gespec...
20 okt 2020 - Expertise
Leestijd: 2,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Een Spray Park is een waterspeeltuin met onder andere interactieve waterspuiters en fonteinen, waarmee indivi...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact