Nieuws

Montages in volle gang!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten

Na een succesvol salestraject zorgen wij met onze eigen designafdeling en onze eigen uitvoeringsafdeling en met gespecialiseerde montageploegen voor een strakke realisatie van alle projecten. Na opdracht wordt altijd de projectengineering tot in de puntjes uitgewerkt, daarna start de productie en tot slot worden ideeën werkelijkheid als we alles in elkaar gaan zetten!

In samenwerking met Slangen + Koenis Architecten realiseren we voor het nieuwbouwzwembad de Wiltsangh twee waterglijbanen. Wij volgen de voortgang van de bouw. Daardoor hebben wij nu de familieglijbaan gemonteerd en over enkele weken zullen we de buisglijbaan gaan monteren.

In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland), realiseert Watergames & More binnenkort in opdracht van Stadt Friesoythe een maatwerk waterspeelstructuur voor Aquaferrum Friesoythe. Deze waterspeelstructuur is gethematiseerd en is volledig passend voor de bestaande ruimte bedacht en ontworpen.

De montage van de waterspeelstructuur is in volle gang. We verwachten het project met enkele weken af te ronden, waarna het wordt gekeurd en gebruiksklaar is.

Op dit moment zijn we diverse projecten aan het afronden, maar ook weer nieuwe projecten aan het opstarten. We hebben daardoor altijd een portfolio van projecten in diverse stadia van uitvoering, van engineering tot werkvoorbereiding en van productie tot uitvoering op locatie. Juist door ons vaste kernteam en de nodige disciplines in eigen beheer, zijn wij in staat om al deze projecten in goede banen te leiden.

We hebben zelfs nog mogelijkheden om voor het hoogseizoen voor uw locatie nog invulling te geven aan uw wensen! Interesse? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om bij te dragen aan al deze leuke projecten. Check onze vacatures!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

22 jun 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland), realiseert Watergames & More binnenkort in opdracht van Stadt Frieso...
21 sep 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Het is lekker druk! Voor het hoogseizoen realiseerden we veel verschillende Spray Parks, waterglijbanen & more. Maa...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact