Nieuws

Til uw vakantiepark naar een hoger plan met deze producten

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie

Steeds meer families zien waterspel als vermaak als een vereiste om een vakantie te boeken. Daarmee is waterspel een “must-have” voor iedere vakantiepark. Enkele manieren om de attractiewaarde voor uw gasten te verhogen met waterspel zijn een Spray Park, waterglijbaan, waterspeelstructuur of een combinatie hiervan.

Spray Parks zijn interactieve waterspeelplaatsen met o.a. waterspuiters en fonteinen, waarmee individueel of in groepsverband gespeeld kan worden. Door combinaties van waterstralen, geluid, oorzaak-gevolg relaties en elementen die 360˚ kunnen draaien, wordt het waterspel buitengewoon interactief. Het water uit de sproeiers komt op een vlakke vloer terecht en wordt direct afgevoerd, waardoor het een bijzonder veilige speelomgeving biedt. Bovendien is het duurzaam, omdat nagenoeg al het water wordt opgevangen en hergebruikt. Spray Parks kunnen volledig naar wens worden samengesteld, bijvoorbeeld met zowel waterkanonnen en waterstorttoestellen voor de oudere kinderen, als lagere, rustigere toestellen voor peuters & kleuters. Door verschillende zones te combineren, kunt u verschillende doelgroepen bedienen. Met een keuze uit ruim 150 elementen van onze partner Waterplay Solutions Corp. en de thematisering van de watertoestellen, bijvoorbeeld als natuurlijke, nautische of artistieke elementen, weten we een passend Spray Park voor elke omgeving te ontwerpen.

Een waterglijbaan is een leuke of spectaculaire toevoeging met een hoge attractiewaarde en daarmee een garantie voor uren speelplezier. Niet alleen voor kinderen, maar voor de hele familie. Een waterglijbaan kan uitkomen in een zwembad, maar ook in een catch-unit (opvangbak). Er is dus geen zwembad nodig om een waterglijbaan te realiseren. Waterglijbanen zijn er van klein tot groot en kunnen volledig naar wens gethematiseerd worden met speciale toevoegingen. Voorbeelden hiervan zijn: een tijdregistratiesysteem, licht- en geluidseffecten, interactieve games met touch-points, actiefoto’s daglichteffecten, transparante elementen en LED-schermen. Doordat Watergames & More een in-house designafdeling heeft zijn we instaat om waterglijbanen te realiseren van de hoogste kwaliteit. De waterglijbanen zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk en duurzaam, wat u verzekerd van járen zorgeloos plezier.

Een waterspeelstructuur is een interactief toestel met waterspeeltoestellen en glijbanen. Het klinkt heel groot, maar het kan al bescheiden beginnen, bijvoorbeeld met één platform. Vanuit dit platform wordt gewerkt om de structuur vorm te geven en kan het uitgebouwd worden tot een meters hoge structuur met hoge waterglijbanen. Door meerdere platforms met verschillende routes te creëren, kan een aparte zone worden gecreëerd voor de jongere kinderen en oudere kinderen. De waterspeelstructuren kunnen overal geplaatst worden, afhankelijk van de aanwezige ondergrond (bijv. beton) ook in bestaande situaties. Dit kan, omdat er geen aparte instortvoorzieningen nodig zijn. De structuren kunnen makkelijk op het water aangesloten worden, vaak zonder dat daar uitgebreide bouwkundige werkzaamheden voor nodig zijn, op eventuele plaatsing van een techniekkelder na.

Bent u benieuwd naar een Spray Park voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

25 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Voor het nieuwe vakantiepark Drentse Lagune realiseert Watergames & More een waterspeelplaats met diverse maatwerkobjecten, waarbij we ook de totale waterbehandelingsinst...
18 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Voor Vakantiepark Molenwaard realiseert Watergames & More een Spray Park in een fonteinsituatie met licht en geluid. Het in tweeën opgesplitste Spray Pa...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact